Nu kommer du oxå få förpacknings-mani! :-)

Jaha.... så fick man då äntligen användning av alla dom där pilliga plastförpackningarna som alla småsaker kommer i. Ni vet - sånna där som tar hopplöst mycket plats i papperskorgen och är totalt hopplösa att pilla upp - speciellt när man har bråttom! ;-DD

Fast... nu när jag behövde en för att testa så fanns det *inte en enda* i papperskorgen... det brukar i vanliga fall vara drivor av dom här hemma! HAHA!  Nåja, hittade en till slut - hade visst en oöppnad QK-die som raskt blev av med sin förpackning! ;-)

OK - vad surrar jag om nudå?  Jo, genomskinlig plast + en diecut-maskin = egna ghost-shapes!!
Näe, inte min idé, jag sprang över det i
den här bloggen idag!

Så här blev mina:
image314
Ser ni dom?
Inte helt perfekta, plasten var kanske i tjockaste laget.  Du *BÖR* oxå ha Sizzix, Sizzlits eller Cuttlebug-dies när du försöker dig på detta! Dom är lite tåligare och går igenom plasten liten bättre. (försökte med en QK-die, men den gick inte alls igenom plasten tyvärr!

image315
Nu syns dom lite bättre va? ;-)   Slaskade på lite Alkohol-ink och när man börjar med det kan man som bekant inte sluta så *alla* fick lite färg. hihi. Nu gäller det bara att använda dom oxå! Det får bli nästa projekt.



Dagens Pestråtta:  Mitt minneskort till kameran verkar ha lagt av.... GAAAHHHH! Hoppas det går att rädda lite bilder utan att det kostar skjortan!
Dagens guldkant nr 2:  Kohornsmusik från grannen igen. :-)

Kommentarer
Postat av: Elisa

Vilket trevligt slaskande du håller på med! Fina dekorationer. Men varför tar du inte Sillen och vanlig oh? Blir det för tunt?

Postat av: Chruss

Ja, jag såg det där också men hade ingen plast hemma!!! Men det är några dies på väg hem...errrhhhh...

2007-08-10 @ 10:16:19
URL: http://chruss.blogg.se/
Postat av: Marita

Tusan så läckert! Det måste jag testa i min alldeles nya CuttleBug! Tack för tipset!

2007-08-10 @ 15:54:49
URL: http://tussemaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback