Mer jul - ge mig mer jul!! ;-)

Man kan ju nästan får riktigt julpirr här!  Med julsånger på datorn ( http://www.spraydio.se/jul/ ) och ca 15 cm snö ute (!!!!) så är det inte utan att det känns rätt bra att sitta och göra julkort. :-)
På stämpelstafetten ska vi för tillfället göra ett julkort med en viss förbestämd form. Själv sitter jag och pillar med ett hjärta. (ja - ni som är med kan ju ändå gå in i vår tråd och läsa er till detta så det kvittar ju om jag talar om det här med.) Inte helt lätt... svårare än jag tänkte mig från början faktiskt. Men men... det är på G!

Har haft fullt upp idag med jobb, annars hade det varit mysigt och smugit ut lite och tagit kort på allt det härliga vita medans det var ljust. Kanske kan det bli en sparktur i morgon.

Inte mycket foton på pyssel just nu, men det kommer... lugn bara lugn! Jag har ju pysslat snabba julkort till lördagens pyssel + faktiskt gjort min första tändsticksask! Jepp, riktigt roligt som alla intygar. Tyvärr glömde jag köpa fler när vi var iväg och handlade. Känns som jag åstadkommit fasligt mycket julkort här ett tag och det är ju bara positivt! Då slipper jag sitta och slita mitt hår den 15e som vanligt - dagen innan dom bör skickas...

Ska se om några utmaningar är avklarade så jag kan visa korten från dom iallafall...

6-7-8 är ju klara, dom ska ni få!

   
Inga mästerverk - inga vinster. ;-)



Dagens guldkorn: Mysig katt, snön på sitt vis, att man slipper skotta gården.
Dagens pestråtta: Fullspäckat schema.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback