Scrappat + golvplankor

Jag börjar med det pyssliga - scrappade, så får ni fundera på golvplankor ett par rader till. ;-)

Detta är vad jag gjort sedan sist... ungefär! Har tvingat ner ändan i pysselhörnan för att få lite distans och för att koppla bort all stress. Funkar faktiskt ganska bra så det är värt att prova om du inte tror mig!

  
  
  

Det var alles! :-)
Medans jag fotade LOna i köket så kom svärisarnas katt och kikade vad jag pysslade med.
Sötnos-Cissi. :-)
image777

Jaha.... var det vädret sen? För tillfället nästan ingen snö - den har smält bort för jag vet inte vilken gång i ordningen och det håller sig nu på några varmgrader. (tack och lov!) Blåsipporna börjar som jag skrev tidigare komma fram nere i älvbacken på baksidan av gården. Sol? Njäe....   Vårväder? Njäe.... inte speciellt. :-(

Golvplankor? Ja, dom hörde till Ladugården!
image778

Så här ser det ut nu! (fotat idag)
Dom har alltså lagt igen högersidan med golvplank eftersom det var nersänkta kalv-kättar där tidigare. Nu är åtminstonde en bit av golvet i samma plan. Nu återstår foderkrubban på andra sidan (till vänster alltså - precis utanför bild) där det blir ett trappsteg upp eftersom det är för mycket jobb att bila bort eländet.
Nästa steg är att regla upp väggarna och börja smälla på isolering + panel (eller vad det heter). Taket kommer efter väggarna. Ser ju bra ut än så länge va? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback