HJÄLP! Allting är vitt vitt vitt...

Idag fick jag ta på mig STÖVLAR för att "gå till jobbet". Vi har nämligen cirkus ungefär si så där en DM snö på gården! Jepp... här var det vinter idag. Fast vi är nog inte ensamma tror jag - det skulle ju komma snö på flera håll i vårt avlånga land sa dom. Ska se om jag kan få till ett foto kanske, ville inte sticka ut kameran förut eftersom snön kom mestadels på tvären i morse. Brrrrr.....

Nån som har nått trevligare väder att skryta med?

Ja se det....

SNÖAR!!!!

Jajjemen.... vinterns första snö - idag den 29 oktober 2008.
(iallafall här i Rälta)

Vet inte om man ska skratta eller gråta....eller vara lycklig över att det antagligen blir ljusare ute med lite vitt på backen. Fast jag misstänker att det kanske inte ligger kvar så himla länge. En tröst är dock att dottern kan fylla år i lugn och ro nu - vi brukar säga att hon fyller år när löven ramlat av och snön kommer....  Vi lyckades i år igen att prata sanning. ;-D

God Jul på er där ute! :-)

KORS vad oaktuellt mitt foto här ovanför känns helt plötsligt. Dags att styla om bloggen tror jag!

Säcksvart

Japp - du läste rätt... säck-svart. Svart som i en säck alltså. Ute. Nu. BLÄÄÄÄ!

Dessutom regnar det. Man blir blöt. Isch!
Precis DÅ passar jag på att ut i skogen och rida. ;-DDD Jotack, det var rätt mysigt ändå med pannlampa och allt, men blött blev det och mörkt var det. Varmt var det oxå för jag tog det säkra kortet och drog på mig vinteroverallen med megamassor av reflexer på. Man kan säga att det "blingade" fint om oss där i mörkret. :-)

Nu är jag pysselsugen... till max. Måste nog bara röja av lite på mitt pysselbord först. ehrm.


Ytterligare en mässa avklarad.

Skoj som vanligt men oxå massor av jobb, men jag ska inte klaga - jag har haft ett helt gäng med toppentjejer omkring mig som hjälpt till och gjort jobbet mer än underbart roligt! (tack! - ni vet vilka ni är)

Att få en helg på hotell är inte heller helt fel. ;-DD (bara att bli serverad frukost - fatta!! hehe)

Tog inte så många foton denna gången, bara några på InkyWings egen monter, men jag gissar att ni kommer säkert hitta flera på nätet framöver! ;-) Har du inte allt för långt till Karlstad så rekommenderar jag VARMT att boka in nästa års mässa ifall du missade denna. En toppenmässa med underbar stämning.

Det har inte blivit speciellt mycket (läs: inget alls) pysslande den sista tiden. Två mässor under oktober månad och alla dess förberedelser och efterdyningar tar sin tid. Familjen kräver sitt och dom fyrbenta sitt.... och det är ju så det är emellanåt. Tid och inspiration dyker upp tids nog så jag tar det med ro.

Nu vidare mot egen säng.... garanterat skönast när allt kommer omkring! ;-D

Long time.... osv.

Här i bloggen har det stått still en stund nu.
Har varit rätt mkt ett tag, sjuka barn och sedan begravning för mormor i fredags. Fredagen avslutade jag med sprängande huvudvärk och gick och la mig när vi kom hem kl. 19 typ.... (händer inte sååååå ofta direkt) På lördag morgon var det bara att sadla om till kalas eftersom vi fick en 10-åring i familjen. Livet går i vilda svängar kan man lungt säga.... det blev dock en rätt lugn lördag (som tur var) så man hann hämta andan lite.

Idag är det helt underbar väder och jag fick börja dagen med en rejäl sovmorgon! Händer inte speciellt ofta det heller men idag lyckades jag sova till 9.30!!! (milda makaroner) Fast det var nog mest tack vare att vi nu bestämt oss för att ha hästarna ute på nätterna så jag slapp gå ner till stallet på morgonen. Men det blev stallet på fm istället - jag och en av stallkompisarna tog en härlig ridtur över sjöbotten. Hästarna tyckte nog det var minst lika trevligt som vi. :-)

Har beundrat månen massor dom senaste dagarna men mer än en gång konstaterat att ett bra stativ är ett måste! Får väl önska mig ett i julklapp kanske och se om tomten är snäll.... har kikat på några alternativ på nätet som verkar vettiga utan att kosta en förmögenhet.

Pysslat? Nop, inte ett dugg... har inte kommit mig för fast jag egentligen haft lite tid över. Rätta pysselandan verkar inte infinna sig på samma vis i min nya lilla hörna tyvärr... känner mig mest inklämd och i vägen - lite trist.

Vilken måne!

'Har ni sett fullmånen? Heeeelt underbart vacker.
Bäst var den precis när den kom upp vid trädtopparna, alldeles gul som en ost. ;-D

Satt på hästryggen precis då så jag kunde inte fota, men kanske man hinner med i morgon kväll med kameran innan den börjar bli uppäten igen. ;-)

Missa nu inte kvällens bästa program... HOUSE! 

Upphittat

Hoppsan, jag hittade visst ett galleri på flickr som jag fixade för några år sedan. ;-DD Kanske dags att börja använda det lite mer! :-)



Detta och ett gäng till foton hittar ni om ni kikar in där. :-)
http://www.flickr.com/photos/inkywings/
Ska försöka ladda upp mina foton där lite oftare.

Det här på trädet ovan tog jag i morse när jag kom hem från dagis. Solen strålade in mot träden på baksidan och allt var "gyllene" nere i älvbacken. Vem kan motstå att fota då?

Nån som bor i närheten som vill med ut på en fotorunda inom snar framtid? Hojta till i så fall. Jag och Hönan ska försöka ta oss en tur och du får gärna hänga på.

Trött, tröttare, tröttast...

Efter en helt underbart härlig helg i Gbg är jag rätt skapligt trött...  Har gått runt i vakum idag efter att ha packat ur hela bilen + släpet med dess ungefär 439089 st lådor.... (kändes det som då).

Hade underbart ressällskap (Susanne & Åsa) ner till Gbg och dessa härliga tjejer tillsammans med Ingrid hjälpte mig mig på mässan hela helgen. Vi fick toppeninkvartering på Hotell Gamborn hos Sara så vi hann med att träffa även henne. Har inte sovit speciellt mkt då jag har svårt att sova borta första natten och andra natten drog den berömda stormen in över Gbg och höll oss vakna halva natten. Det blåste rejält ett tag så vi trodde taket skulle lyfta med oss.... Tack och lov var det lugnt med endast regn när vi skulle iväg på fm till mässan.

Har "sovit middag" ett par gånger idag och om en liten stund hägrar nog sängen igen tippar jag. Först en värmande kopp te efter att ha varit ute och flyttat tillbaka alla hästar till deras vintarhagar. Skönt att ha alla på plats igen. :-)

Kan man få beställa en gnutta sol nu framöver så man hinner ut och fota innan alla löven har ramlat i backen? ;-)