Fläkt och bröllop

Inte nödvändigtvis samtidigt...

... fläkten först:  Nu har vi fått en stor fläkt i duschen som skall torka golvbjälkar mm fram tills dess hantverkarna har tid att komma och göra nått åt saken. (byta ut och snickra nytt) Med tanke på att industrisemestern började igår så lär det väl dröja en stund typ.... suck.

Han som var hit sa att om vi tröttnade på fläkten så kan vi stänga av den när det gått 3 veckor.... då är det garanterat torrt iallafall. Bra och tack sa jag. ;-) Tur vi kan stänga dörren till badrummet och att vi egentligen inte behöver använda den eftersom vi har ett badrum till. Det låter nämligen rätt mkt nu när allt annat är tyst runtomkring. Ungefär som en tvättmaskin står och centrufigerar i ett rum med dörren stängd.

Jag gläds åt att vi inte har sovrummet vägg i vägg med denna härliga brummande skapelse! ;-DD Värre för sonen som sover nere i ett rum ca 5 meter därifrån, men vi får hoppas att det ska gå bra ändå. Han får väl i värsta fall ta med madrassen till övervåningen dom här veckorna. Värre kunde man ju haft det.

Trevligare än gamla sunkiga badrum är bröllop.

Vi har vårat avklarat så det är inte oss det gäller... utan vi fick en inbjudan till min kusins bröllop! Skojsigt. Gläds med henne och hennes blivande fru. I september är det tydligen planerat så jag hoppas att det finns möjlighet för oss att ta oss ner dit då. Inbjudningskortet var handgjort och väldigt vackert.

Hm, om man skulle ta och fika lite då så kanske man kan jobba ett par minuter till idag innan det är kväll... ;-)

Kommentarer
Postat av: Milo

Det vore jätteroligt om ni kan komma ner! =)Stor kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback