En dag med sjuka barn...

Vad upplyftande det är att ha två sjuka barn hemma och inte kunna göra typ någonting... ja, inte som har med jobb att göra iallafall.... Sjuka barn kräver sin tid - inget att säga om det, fast jag tycker i ärlighetens namn inte att det är sååå spännande att sitta en hel dag i soffan att titta på barnprogram/filmer osv...

Ett barn i soffan och ett barn i sin säng.... självklart service till båda med blåbärssoppa, saft, kakor, smörgås, några fyndade godisar från skåpet och ett som annat som kan behövas när man har feber. ;-)  Men för att inte lacka ur av tristess så tog jag helt sonika och grävde fram min Cricut efter att ha blivit djupt inspirerad av
Anna-Lena och ett helt gäng filmer på YouTube. ;-)

Sheeeeez vad skoj det var!! Kan ju säga att min spillbitshög minskade drastiskt och förvandlades till roliga figurer i form av scalloped, labels, cirklar och ett som annat.... Hur smidigt som helst att använda både på scrappade sidor och på kort (om man nu lyckas göra några... ehrrrmmm) - just påminn mig när jag sitter och pysslar - spänk you! ;-)

I övrigt har vi haft en riktigt fin dag här, det var först riktigt sent på eftermiddagen som det började regna och det var ett par skurar bara och sen blev det faktiskt en ganska fin kväll (läs: ÄR en fin kväll....) Lite kallt kanske, men jag har ju det stora nöjet att sitta inomhus så jag behöver knappast bry mig. Hm!

Skrattar lite åt mig själv här... sitter och har "fredagsmys" vid köksbordet tillsammans med min Cricut. ;-DD Han låter lite illa, men säger inte så ofta emot så han är rätt trevlig ändå. fniss... Kanske ska offra mig och gå och krama på nån som är lite mjukare och trevligare som kommit hem från jobbet nu äntligen. ;-)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Hejsan!



Hoppas de små sjuklingarna är mycket bättre idag!? :-)



Mmm, det handlar nog mest om att bara ta med sej kameran UT... Behövs inga märkvärdiga platser, för kryper du ner på marken så hittar du garanterat spännande saker alldeles intill egna husknuten. :-)



Börjar det bli examensdags i Photoshop-kursen, förresten???



Trevlig helg! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback