Skyhöga odds!

Alltså... med dom skyhöga oddsen så var det ju helt otroligt att det slog igenom! Vaddå undrar ni kanske? Jo, att frosten var kvar!!! ;-DD (löjligt va?)  Tyvärr dock inte samma solsken och dimma som igår - kunde man ju gett sig katten på förståss... men frosten var iallafall kvar!  Fick några bilder på denna härliga frost, men konstaterade än en gång att kameran verkligen skulle behöva en uppdaterad kompis! Bilderna blir sämre och sämre! (jo, faktiskt - det är inte bara skit bakom spakarna.... det märks skillnad mot när kameran var ny faktiskt!

Hur som.... detta är ett par bilder av frosten som jag tog idag! ;-)

  (jämför med gårdagens bild - det är samma ställe! ;-D )

   
   
 

Inte så helt intressanta bilder kanske... men kul att notera hur "lång" frosten ändå var! Hade ju velat haft lite solsken och haft tid att ta mig en promenad för att ta kort på lite frostiga växter och gräs mm. DET hade varit betydligt mer spännande än tvätten och klädnyporna. ;-DD (nätet är min fågelvoljär!)

Nu ska jag börja klura på vad jag ska göra för julgransprydnad till stämpelstafetten. Skulle vilja göra nått käckt som jag faktiskt kan använda i vår egen julgran sen oxå.... några tips? ;-)

Kommentarer
Postat av: Ingrid - Inola

Häftigt med "långhårig" frost! Tycker det är jätteläckra bilder och tur att du hann fota. Här i Gbg är det mildare temperaturer, dimmigt och duggregn ... Kram!

Postat av: Sara - SaGam

Oj, ni har ju riktigt vinterväder.... härligt! När det gäller julgransprydnader har jag massa idéer som jag gärna delar med mig av.....när utmaningen är över ;-)) tack att du finns!

2007-11-23 @ 00:17:28
URL: http://www.sagam.blogg.se
Postat av: elsamaja

Vilka fantastiska bilder, här syns det verkligen vilket konstverk frosten är, vilka formationer.

Fina kort och jättesöt kissemiss

2007-12-09 @ 12:16:18
URL: http://elsamajarun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback