Går i Träda

Nu får den här bloggen gå i träda...

... jag håller på att flytta! ;-)

Ändra dina bokmärken för jag kommer fortsätta på den här bloggen istället:

http://lisainkywings.se/blogg


Den här sidan kommer ligga kvar eftersom det finns massor med gammat groll här, men som sagt, det kommer inte bli fler inlägg här....

Hänger du med till mitt nya ställe?

{ 47/365 }


Efterlängtat!

Helt otroligt.

Solen har gått ner...

termometern visar +5 grader.

Jag tror bestämt det finns hopp! ;-)

Vad jag håller på med i övrigt? Försöker komma ikapp mig med 365foton2010. Känner mig hjälplöst efter ang. den punkten. ;-) Har precis redigerat igenom lite USA-kort så jag passar på att använda mig av lite sånna. En får inte vara dum.

{ 46/365 }


{ 45/365 }


{ 44/365 }


{ 43/365 }


{ 42/365 }


{ 41/365 }


{ 40/365 }


Då var det dags igen.

En NY förkylning!!!???

*suck*

Eller kanske rent av den gamla som man dammat av lite? Inte för att den hunnit bli speciellt dammig, men ändå. Nu blir jag snart formellt galen på det här. Huvudet är som en smärre badboll, näsan är igenslammad och man är pigg som en 98-åring ungefär. (ursäkta alla 98-åringar)

Men allvarligt... räcker det inte nu? Tycker iallafall jag.
Man har ju knappt hunnit hämta tillbaka sig till normalnivå från förra förkylningen... så snubblar man dit på nästa. Skoj. (not)

Ska nog ta och dra i mig nån liten tablett här tror jag, huvudet susar som en bikupa ungefär, ändå är aktiviteten där inne på hjärncellerna typ stillastående. Känns ju toppen det här.


{ 39/365 }


En liiiiiten förändring

Det kände som det var dags att låta julgodiset lämna plats för något vårinspirerat nu här i bloggen...

Men, jag lyckades inte helt. Bläddrade bland mina nya foton och det fanns inget som riktigt indikerade på årstiden VÅR tyckte jag, så det får bli en mellanuppdatering med lite kusar istället. ;-) Färgerna blev nästan de samma, men ni får ha överseende. Kanske kan det bli vår i den här delen av världen vad det lider oxå... vem vet. ;-)

Har börjat harva på en ny förkylning oxå. Har haft ont i huvudet i flera dagar och kännt att det varit nått på gång. I morse var det ännu värre och nu sitter jag här och nyser och fräser... SUCK! Blir smått galen.

Jag *tror* iallafall inte det är pga blommorna jag fick igår på vår bröllopsdag... brukar inte reagera på sånt. ;-DD

Just nu har jag en halvgalen katt på bordet igen... han ligger mot fönstret och elementet... med ena tassen PÅ elementet. Kan ju säga att det är HETT där... har precis eldat upp värme i huset och jag lägger inte gärna en hand på elementen nån längre stund i detta läge. Men här ligger katten alltså och samlar på sig värme. ;-) Nä, nu fick han tydligen nog. Tur, har ingen lust att plåstra om en brännskadad katt. (och Ja, så klart är det Zeke... finns ingen annan katt som är så värmeslukande som han)


{ 38/365 }


{ 37/365 }


Gnägg

Tog med kameran till hästhagen idag när jag packade mat. Blev några foton. Fast det är fasligt svårt att fota när solen skiner som en tok (fast man får tacka!) och sen är hästarna mörka och allt runtomkring är vitt vitt vitt. Kameran får liksom spunk...

Nåja, efter lite trixande så blev iallafall hästarna rätt bra, sen att snön blir mer än vit och försvinner lite får man liksom bara ta... (om man inte har lust att leka i PhotoShop efteråt istället).

Lekte lite med texturer igen, det var länge sedan.

Uppdraget till fotograferingen av hästarna var egentligen att ta kort på Toppur åt ägaren. ;-) (hästen nedanför) Märket på halsen kommer från tre andra busiga lurviga "blodiglar" som delar hage med herrn. ;-) Dom leker och busar och unghästar är hopplösa på att bita varandra överallt så pälstussarna flyger.


phew

Har tillbringat mellan två och tre timmar med att gå igenom korten från USA för att försöka välja ut dom jag vill framkalla...

Har en mapp på 847MB med bilder just nu. Skulle tippa på att vi pratar om nån stans mellan 400 och 600 bilder här. GULP! (orkade inte kolla antalet eftersom jag inte fick fram det på en gång) Saken är dock säker att mappen skall gås igenom igen minst en gång.

Får mappa upp bilderna ytterligare sen eftersom vissa behöver redigeras och andra inte. Vissa skall vara små i mängder och andra större i sin egenhet. Planen är ju att scrappa dom, åtminstonde hyfsat många, men knappast 600 bilder... HAHA!

Tror man får scrappa lite teman här för att få ihop det i slutänden oxå. Kan lätt fylla en sida med massa småkort bara på "kändisar" vi såg på mässan tex. ;-)

Så, nu är det bara att välja ut lite kort igen då och vilket århundrade som helst kanske man orkar redigera dom lite oxå så jag kan framkalla dom. Tanken är att börja scrappa dom om 1½ vecka när vi har bokat in pysseltid. Ehhrrr... nån mer än jag som går bet på ekvationen här? ;-D


Pyssel och foto

En härlig helg trots snön som föll då det blev både pysslat och fotat. Först fotade vi medans det fanns lite plats på golvet, sen röjde vi undan blixtar och bakgrunder och tog fram pysselborden.

Vet inte riktigt hur många sidor det blev scrappat, men jag tror jag fick ihop fyra. Och ett stämplat kort blev det oxå minsann, hur nu det gick till... jo, just det ja... jag satt och härmapade Susanne. ;-DD Funkade utmärkt. hehe.
Har inga kort på pysslet, men väl några från "studion".


Alltså, ni förstår väl fototillfället när vi får besök av TVÅ vackra bäbismagar!! Här är en av dom.


Gillar denna riktigt mkt, det blir något speciellt när blicken faller på magen.

Edit: Som Göran skriver i kommentaren så är bakgrunden inget vidare på denna bild. Tänkte först skriva just det när jag la in bilden, men då dras allas blickar just dit och alla "upptäcker" fenomenet... fniss.. så jag lät bli. Tyvärr är det dåligt med plats att vara på och vi kom gemensamt på att vi ska vända på tygerna till nästa gång för att få en slätare yta, det blir för flammigt med dessa. :-) Se, man lär sig något nytt hela tiden.

En lite ljusare variant.


Och en lite mörkare variant, och på en annan person, fast det upptäckte ni väl?  ;-) Har beskurit denna lite, för jag ville få lite mer närhet i bilden. F.ö så satt bäbismage nr 2 på denna vackra mamma.

Passade på att fota rätt mkt på bara ansiktet oxå på båda, eftersom det är just porträtt som vi har i uppgift på högskolekursen i Falun till näst-nästa gång. Lär dessutom böka in mig själv framför kameran eftersom en uppgift är självporträtt... hua! ;-)

Så, då har ni fått lite uppdatering här i världen och även en rapport om snödjupet! ;-) (rulla ner ifall du missat inläggen med snöfoton){ 36/365 }


{ 35/365 }


{ 34/365 }


{ 33/365 }


{ 32/365 }


{ 31/365 }


Buzzador

Har nästan glömt av att jag är med i Buzzador, men nu har jag på kort tid fått ett par erbjudanden om kampanjer att hänga med på.

Fast... jag är inte gravid, så jag kunde inte hänga med på den och så var det en annan kampanj som inte heller passade mig just nu så jag fick lov att tacka nej.

Annars är det jätteskoj att vara med i Buzzador och Buzza nya saker. Det hela går ut på att man får hem något att testa (kan vara varor eller en funktion) och oftast får man även dela med sig till sina vänner så dom får prova med! Sen utvärderar man varan eller funktionen, kollar av med kompisarna som man lät prova och rapporterar till Buzzador om vad vi tyckte. Enkelt och helt gratis. Bara en liten tidsinsats.

Vill du hänga på och bli en Buzzador?
Det kommande året skall dom tydligen ha många kampanjer för gravida och småbarnsföräldrar så det kan ju vara ett tips ifall du platsar i den katergorin! :-) 

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är ELKN):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=ELKN Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=ELKN&lang=SE