Yeah!! Stämpelstafetten är igång.

Då har vi sparkat igång den första stämpelstafetten på Stämpelsnacks forum. Ska bli såååå himla roligt att genomföra den här tävlingen. Jag kommer vara med och "rodda" tävlingen men även deltaga, så det ska bli lite spännande med båda delar. Har aldrig "roddat" nått liknande förut så vi får hoppas att allt flyter på så bra som man tror när man är "utanför" och deltar. Har ju varit med två gånger på Norska scrapforumets scrapstafett.

Ska bli kul att få satsa lite extra på att göra kort igen, har ju blivit mest scrappat sen en lång tid tillbaka nu. Kliar dock lite i stämpelfingrarna faktiskt!

Vårt lag är precis döpt till *** Stämpelnötterna - knäcker det mesta! ***  Hoppas vi ska göra det oxå... fniss...

Ja, lite pysslade alster kommer alltså att dyka upp här allt eftersom - när omröstningarna är klara så är det ok att visa, så ni får hålla er till tåls en stund. Får ladda lite scrappat istället.... tar lite tid att få in dom i kameran visst... ehhrr...

På fredag morgon ska jag hämta lilla "Torsten". Det blir en *rivstart* (fyndigt va?) eftersom vi då även får in svärmors kattunge eftersom dom åker bort hela helgen.... ska bli MYCKET spännande att se hur mycket av huset som står på sin plats efter att dom där två härjat runt en hel helg.... ehrrrr! Nåja, tur man inte har gösslat med ömtåliga prydnader och kristallvaser precis. ;-D



Dagens guldkorn: Ridtur på en superpigg rodeo-häst!!, te & mackor, ledighet....
Dagens pestråtta:  Vädret nu på kvällskvisten.... brrr! Först snöflingor, sen glopp och sen REGN och blåst! UÄK!


Mäss-baksmälla...

Fniss... ja, det är nästan så det känns, men det var inte lika jobbigt denna gång eftersom vi inte behövde köra så långt.  Har varit i Karlstad med företaget på stämpel och scrapmässa och det är sjukt roligt att komma ut och träffa alla härliga människor. Ska försöka ladda upp lite kort under veckan från mässan så ni får se oxå! Man får med sig sååååå mycket inspiration hem!  Ska försöka håll kvar inspirationsvågen ett tag för på torsdag börjar Stämpelstafetten inne på Stämpelsnacks forum.

TILLÄGG:  Äsch, hade lust att fixa korten på en gång så här kommer ett gäng...

 InkyWings bord
 InkyWings bord
DT Ann-Louice demar på söndagen.
(upptäckte att jag glömde ta kort när Chruss demade på lördagen... - gahh!!!)
 hÄnglar & stÄnglar
 Kö hos hÄnglar under lördagen... !

Övriga kort från mässan:
   
   
  

Har varit lite dålig på att göra kort den senaste tiden, har inte prioriterat det helt enkelt. När jag pysslar har det blivit scrappade sidor mest - eftersom det är något som jag gör till mig själv som blir kvar.  Men nu under November kanske man kan få lite gjort igen. Förhoppningsvis kan det bli ett och annat julkort kanske och sen gör det aldrig något att ha några kort i lager ifall nån råkar fylla år och så där. ;-)

När jag var ner till stallet ikväll så passade jag på att slinka in och gossa lite med "vår" lilla Torsten! :-) En busig liten kille (?) som efter lite mys blev riktigt leksugen och började leka med mina händer och attackerade dom och rullade runt och "klöste och bet" i dom så där på kattungars vis. Ingalunda vasst eller hårt, utan mjukt och fint så jag har inte ens en rispa på händerna. Ska bli så roligt att få hem honom på fredag. Får se till att inhandla lite nödvändiga prylar nu i veckan när vi ska ut och handla.

Shoppingfynd från mässan? jaha.... är det det ni sitter och väntar på? ;-)
Jodå, även jag lyckades få med mig några saker hem - tro det eller ej. HAHA! 
Filtband från Queen & Co, Papper från Maja design, hÄnglar (!), ett par embossingdies till Cuttlebug + ett par djurdies till Cuttlekid.



Helgens guldkorn:  Alla härliga pysselmänniskor man träffat, sköna hotellsängar, Kina-mat, sovmorgon.
Dagens guldkorn:  Sovmorgon, familjen, kattmys med Torsten.
Helgens pestråtta:  Duggregn och nattsvart på vägen hem.... blä!

Lite rassel och lite pling...

Åhoj! Efter en hel dags packning blev det en cykeltur i månskenet med en granne. Myyysigt. :-)  Inte alls planerat utan jag bara kände för att hänga med när vi matat klart hästarna. Riktigt skönt var det - "friskt" kan man väl kalla det med sina +1 grad. :-)  Det var välbehövligt oxå eftersom man kommer vara inomhus hela helgen. Inte för att man "inte gör något" för det gör man.... speciellt när man släpar runt sjuttielva backar fram och tillbaka - DET KÄNNS kan jag lova!!!

Lovade ju att visa LOn som jag vann med hos
Vixxan oxå - här är den!
Det var en skiss man skulle följa och den tilltalade mig verkligen. 
image419
Stort tack till Vixxan! :-)

Dom nya LOna har jag inte hunnit fota än - det får vänta. Droppar väl in här nästa vecka tillsammans med lite mässfoton, kissemiss-foton och annat smått och gott kan tänkas. :-)

Nu ska jag göra klart lite mer packning till mässan och sen ska jag lägga mig *i vettig tid*. Kommer bli dåligt av den varan i helgen och jag behöver mina timmars sömn.... Kan inte skylla på åldern heller för jag har aldrig varit varken nattuggla eller morgontupp! ;-)

Hmm, det här med katt.... och en massa annat.

verkar ju inte vara helt lätt... fniss...
Har just fått reda på att vår lilla kattunge verkar vara en *Torsten*. ;-DD
Inte undra på att varken Smulan eller Grynet verkade platsa på..... "den"...  hmmm, vet inte om jag törs säga att det är en han nu för då återgår han väl till en hona. Nåja, alla kan ta fel, och själv har jag inte haft chansen att kolla ens för det känns som det kvittar för min del. Han eller hon - kommer få flytta in här oavsett.

Föresten vaknade gubben när jag började prata om att det nog blev en Torsten trots allt... då tyckte han genast att katten kunde heta Sven, Einar, Rune, Holger eller varför inte Asta? Sen la han snabbt till - äsch, det spelar ju ingen roll vilket namn den får för den kommer ändå få heta "Kattkräk"....  !!!   (jaha - ser ni att jag känner min man? fniss...)
2 snabba scrappade ikväll - kommer när tid finns att fota och ladda upp. Ska även ladda upp en LO jag gjorde till en utmaning som Vixxan hade för några veckor sedan och tänka sig - jag VANN!!! HURRA!!! Man blir som barn på nytt när man får höra att man vunnit... fniss... hur kul som helst. Priset skulle Vixxan ta med sig till Karlstad så det ska bli så spännande!

I morgon är det packning som gäller - av typ.... ALLT! phew.... det är ju liksom inte en sak som ska packas ner... tur man har gjort det några gånger så man har lite vana, men det tar ju sin tid ändå.


Dagens guldkorn:  Förmiddagstur på hästen, lunchbad (!), kvällspyssel.
Dagens pestråtta:  städjobbsslaveriet på Hamburgerkedjorna. (råkade fastna vid Uppdrag Granskning på TV ikväll...)

Stegräkning och kattmys

Läste just en artikel om stegräkning igen (ni vet - 10000 steg /dag helst) och räknade på skojs skull hur långt jag har i steg till stallet osv och kom fram till följande:

Hem - Stallet  = ca 300 steg
Stallet - Maten = ca 150 steg
Stallet - Hagen = ca 300 steg

Vilket betyder att om jag går ner och matar hästarna på kvällen kommer jag ta minst 1500 steg bara på den vändan!  Hoppla! Inte dåligt. :-)  Ska jag rida blir det fler steg... då tillkommer stegen *i* hagen oxå - och min häst har för (o)vana att alltid stå längst ut i hagen och lyssnar inte på nått öra om jag ber honom komma så jag får vackert promenera ut och hämta honom! Så här har vi säkert 500-600 steg till kan jag lova!

Har ju ingen riktig stegräknare så här var det huvudräkning som gällde - mest roligt att ändå se vad man trampar iväg nån stans... fast det känns lite halvlurigt om man skulle prestera 10000 steg på en dag... hur mycket går man egentligen inne hemma på en dag?

Har precis kommit hem från stallvändan och när jag var där nere passade jag på att snutta lite på missungen. Hon är hur söt som helst - det ska ju kattungar vara!! ;-)  Har fått ett annat namn på hjärnan oxå nu... *Grynet*. Vill ha ett namn till något "litet" - hon är väldigt liten!  Fast egentligen kvittar nog namnet - hon kommer aldrig bli kallad det vi döper henne till för själv kallar jag dom flesta katter för "missen" eller "katt" när jag pratar med dom. Gubben kommer kalla katten för "kattkräk"  och vad barnen kommer säga återstår att se.... fniss...



Dagens guldkorn:  Kattmys, paket med posten, Gubbens sista dag på jobbet med vidriga arbetstider, barnen sover och jag ska pyssla!
Dagens pestråtta:  Dammråttorna kanske... ;-)

... och sen scrappat! :-)

Här är mina senaste alster... alla i klump! :-)

     
   
     

3 sedan tidigare i veckan och 6 från idag. Känns himla bra! Vadade igenom förra årets julbilder som jag inte haft ett dugg lust att scrappa tidigare, men nu bara gjorde jag dom. Skönt! Får mina ryck ibland och scrappar sånna där bilder som man alltid "tar sist"... eller rent av inte alls i högen... men nu blåste jag alltså flera stycken. Vill liksom ha dom scrappade ändå så jag kan inte helt strunta i dom. ;-)

Glöm inte att rulla ner för att ta en titt på Rältas 7e underverk. :-)

Först kattungar....

Ok, så var "bomben" droppad.... svaret blev "Jasså?!". Inte så farligt - eller hur? Fniss...

Tillägg: Vill bara förtydliga att hon inte har flyttat hem till oss ännu - det är hon lite för liten för. :-)
Men förhoppningsvis kommer hon till oss vid allhelgona-helgen!  Nån som har nått "fyndigare" katt-namn än "Smulan". Hon ser inte ut som en Smulan egentligen.... men ändå så var det det första jag kom att tänka på när jag såg henne första gången....  Kattmamman heter "Selma". :-)


Här är sötnosen.

image405

image406

image407

image408
Svårt att få bra foton på någon som far runt som en ysterboll så klart. Fast hon var fasligt nyfiken på den där saken som blixtrade stup i minuten... hihi.


Och så fick jag lov att springa in och ta kort på svärisarnas lilla underverk oxå. Hon låg dock och sov på en stol under köksbordet så det blev bara en vinkel. :-)

image409
Den är lilla damen heter Cissi. :-)  Trött efter barnens stoj och lek i huset under dagen.

Idag var det pysseldag!

Härliga tider. Idag kunde jag sätta mig ner efter att ha haft en låååång seeeeeg söndagmorgon med slapp av stora mått. Gubben jobbar, barnen leker.... och jag.... jag fick pyssla!! :-)  YES!

En sida före lunch pillade jag ihop och med tanke på att klockan är strax före 16 och jag efter lunch knåpat ihop 5 sidor till OCH fixat fika åt barnen (rester av gårdagens kalas) så känns det helt ok idag. ;-) Är på betydligt bättre humör nu känner jag.

Foto med skapade alster kommer inom kort - fotar och lägger in till kvällen.

Har en inplanerad ridtur innan mörkret faller och sen skall det matas och vattnas lite kusar ute i hagen. Ja, alltså inte vattna *på* hästarna utan dom vill gärna ha lite vatten i sina baljor. ;-) Sen får jag se om jag själv får lite mat i mig när jag kommer hem. (skulle tro det)  DÅ har jag ett ganska läskigt uppdrag.... att förklara för gubben att jag "beställt" en kattunge!!! GULP!  Har frågat 1000 gånger om vi inte ska ha en katt - så där retsamt, men hans svar har alltid varit entydigt - NEJ! fniss... 
Till saken hör att svärisarna nyss fått hem en kattunge och det skulle passa väldigt bra just "nu" om vi oxå vill ha en katt att introducera dom för varandra så får dom växa upp här på gården tillsammans. Så var min tanke. (får se om den blir bra eller dålig... ehrrr...)  Nåja, om inte gubben slänger ut mig så flyttar kattungen in under allhelgona-helgen.  Tror det får bli en "Smulan".

Här pysslas det dåligt

För tillfället händer det inte mycket som är nått att skryta med här inte... fniss...
Inget i pysselväg iallafall. Gubben jobbar värsta ap-veckan så här får man rodda det mesta på hemmaplan + att man ska jobba lite själv oxå. (en stund iallafall)

Ligger i startgroparna inför mässan i Karlstad den 27-28e oxå och har pressat massa stämplar nu i flera dagar. Nästa vecka blir det fullt ös mot slutet när man ska packa och ge sig iväg... phu! Men det brukar vara värt det, trots allt jobb det är inför och efter en mässa.

Så, det pysslas alltså dåligt här just nu. Har gjort EN scrappad sida sedan sist, och den har jag inte ens fotat ännu! Jag hetsar dock inte upp mig så väldigt över det, jag vet att det blir bättre tider och inspirationen strömmar till och så vips sitter jag där och kläcker ur mig både 3 och 4 sidor på ett kick. Det är det som är så underbart. Att vara tillfreds med att man känner sina ups and downs. :-)  Det är lite marigt dock när man har sjukt mycket inspiration men såååå lite tid att sätta sig ner. Det kan jag irritera mig på istället. Men men... man kan ju inte ha allt.

Ikväll har jag varit ute och töltat under stjärnorna! :-) Myyyysigt. Lagom varmt/kallt ute och med overall så slipper man frysa. (det var +1 grad insåg vi när vi kom hem.... fniss) Tyvärr var det inget månsken ute, men vi grävde fram våra pannlampor och hängde oss fulla med reflexer och drog iväg som vanligt. Hästarna var lite sprittigare än vanligt, men det är höstens första pannlampe-tur så det var inte så konstigt. Min häst har dessutom inte gått sedan i söndags så han var väl lite lätt pigg kan man säga. Ehhrrr.... 
(sitter du och dregglar nu Chruss? - hihi)

suddig häst
Såg så trist ut utan foton här så jag lägger in en liten hästbild. :-)  Tänk om detta fotot varit skarpt.... ganska läckert va? Fast å andra sidan blev det lite läckert när det är suddigt oxå.... Kameran fokuserade lite fel och hästarna gick så fort så jag hann inte med en till bild med lite gräs och sånt i förgrunden.  Det var så mysigt kvällsljus just då! (några kvällar sen)  Hästen på bilden är min lilla goding. :-)

Idag har vi haft lite tårtkalas här, sonen fyller år. Fuskade med köpetårta eftersom det bara var farmor, farfar och morfar som skulle komma förbi. Kalas med kompisarna blir i helgen. Orkade liksom inte baka två tårtor och ville inte köpa två... så det fick bli en av varje. Smaskigt var det iallafall. (flädertårta - ungefär som Princess fast inte lika söt)



Dagens guldkorn:  sjunga för sonen, äta tårta, halvstädat kök (wow), kvällstur på hästen.
Dagens pestråtta:  att en del bilister inte verkar tänka överhuvudtaget - men det är klart, har man ingen hjärna så är det svårt att tänka!! (typ) Kör man 90 genom ett samhälle med barn där det är 50 ? Saktar man inte ner när det är mörkt ute och man möter något "okänt" med reflexer? Man upphör aldrig att förvånas.....

Nyscrappat och höstfoton

Igår kväll satte jag mig faktiskt ner och scrappade lite. Två snabba blev det. Idag scrappade jag en sida till, men det blev väl inte den mest genomtänkta eftersom jag fick svara på 9-åringens alla sjutielva frågor + serva 3-åringen med limduttar på hennes blommor samtidigt som jag pillade ihop min LO. (phu! - inte så smart idé att sätta sig och pyssla trots allt)

   


Ikväll efter middagen tog jag med mig Frida på en snabb promenad (i kylan) för att kolla statusen i vattenbaljorna ute hos hästarna. Solen hängde över trädtopparna så det fick bli det långa benet först - hade ingen lust att vara ute nåt extra heller med tanke på att det faktiskt var rätt kyligt i luften! Brrr. (+2 grader just då, nu har vi ett par minus faktiskt)

Hur som - jag stannade till och tog några kort på ån eftersom den är speciellt vacker ut mot Sjöbotten. ;-)

image402
Ser mörkare ut än det var ute just då, men det blev ett härligt kort tycker jag. Kanske inte sveriges bästa skärpa precis, men med tanke på att jag i princip bara gjorde halvhalt och fotade och gick vidare så är dom kanon! HAHA.

Tänkte jag skulle visa ett litet höstkort taget förra veckan oxå - oxå ett kort i förbifarten, faktiskt innifrån bilen till och med... därav den inte helt perfekta bilden kanske. Har mixtrat lite med den i PS, men jag har inga större kunskaper om programmet så jag fick inte fram den känslan jag ville ha i bilden. Träden är ju i princip knallgula om jag tittar på fotot i ett annat program!

image403

Nu har löven nästan trillat av helt, det lilla som är kvar är inte ens snyggt att fota, så jag är glad att jag fick några härliga höstbilder iallafall. (har några fler på lager)



Dagens guldkorn: Promenad (!), pyssel, fredag, det finns ved inne.
Dagens pestråtta: Kylan! brrrrr

Ett rosa band...

Har satt ett Rosa Band här i bloggen för att visa att jag stödjer bröstcancerforskningen. Under hela oktober pågår en extra upplyst insamling mot bröstcancern och det säljs rosa band och fixas tv-galor mm som aldrig förr. Även ditt stöd behövs så skänk en slant! Köp ett rosa band, en rosa reflex eller sätt in valfritt belopp hos cancerfonden - minsta lilla bidrag gör nytta!  Bilden på det rosa bandet är en länk till cancerfondens hemsida - använd den och läs mer!

Köpte ett rosa band och satte på jackan häromdagen och skall även sätta in en summa pengar till deras postgiro tänkte jag. Mitt företag (InkyWings) har även sponsrat forumet Pyssel.net med en stor härlig grab-bag med stämplar som kommer auktioneras ut någon gång under månaden. Hela summan går direkt till Rosa bandet! Pyssel.net har en egen insamling via Rosa Bandet och pysseltjejerna är duktiga på att stödja.

Foton från Papperskraft i Partille

Kanske kan man få in några foton här oxå... jag provar! :-)

  
  
  
Detta är taget innan vi öppnade - därför syns just inga besökare. Men när klockan slog 11 på lördagen så
ringlade en liten kö både innanför och utanför dörren! Här är början av den:



Idag har vi fått vår första snö! Inget som blev bestående precis, men små ytte-bytte-flingor till att börja med som på sina håll la sig liiiiite på backen och bildade något vitt opreciserat. ;-)  En stund (ca 10 - 15 minuter) snöade det riktigt mysigt. Stora fina flingor! Sen övergick det till något blött äckligt iskallt regn istället. Brrrr.....  Otrevligt!

I övrigt har jag försökt få bort dom sista lådorna med saker som varit med på mässan och sedan packat massa ordrar. Det är ju inte så att man är sysslolös precis. ;-)

Pysslet hägrar men har inte varit prioriterat direkt. Men nu så börjar jag komma ikapp mig så kanske till helgen att det går att sitta en sväng utan att känna att man sumpar massa annat. Hoppas det!  Nån som har några bra utmaningar/tävlingar på G att inspireras av?



Dagens guldkorn: Mysiga ungar, vi slapp massa snö, har orkat hålla mig vaken hela dagen! ;-)
Dagens pestråtta:  Iskallt regn! Blä!

Vilken helg!

WOW! Omtumlad, skettrött och sjukt inspirerad är man så hemma igen från Papperskraft i Partille. Ett möte med massor av underbara kompisar, nya ansikten och farligt lockande prylar. ;-)

Ett stort tack till det härliga gästvänliga pensionatet på Trollrunan som vi bodde på.
Ett stort tack till underbara vänner som ställer upp och hjälper till när man behöver det.
Ett stort tack till ett underbart resesällskap som orkade bladdra med mig hela vägen ner och hem. ;-)
Ett stort tack till Yoli för en helt underbart *grön* ask - jag är sanslöst impad!
Ett stort tack till Lena som har huvudansvaret för "vår" mässa där nere! Lyckat som vanligt!

Ett stort tack till resten som förtjänar ett tack som jag just nu inte kommer ihåg.

Nu är jag TRÖTT och lycklig - sängen hägrar (ja - redan nu!!).

På nervägen var statistiken ungefär så här:
3 polisbilar som passerade gården här i Rälta redan innan vi åkte - sen såg vi inga fler!
Djur... tja, tror knappt vi såg några andra djur än dom som gick inhägnade faktiskt! (skönt)

På vägen hem var det desto intressantare!
1 Älg
1 Ormvråk
5 Rävar
3 möss
2 Åsnor (ok - dom var inhägnade bakom viltstängslet)
Kanske en och annan groda - låter det vara osagt...
1 felkörning (vi missade en avtagsväg ovanför Filipstad och fick åka över Ludvika istället, vilket vi inte direkt planerat, men vi konstaterade att det var säkert nån mening med det oxå.... fast vad har vi inte fått reda på än.. ;-D)

Idag har jag klarat uppgift 1: Hålla mig vaken, och uppgift 2: Få ur sakerna ur bil och vagn.
I morgon stundar projekt 3: Ställa tillbaka alla saker på "rätt" plats. ;-)

Lite foton från InkyWings bord finns i
InkyWings blogg!

Har vi möjligen några manliga kortmakare där ute?

Det här kan jag bara inte motstå att tipsa vidare om:  Hur män gör kort!

Nu finns det ingen ursäkt längre till varför gubbarna inte ska kunna göra sina egna kort! ;-DD Tror dom flesta har den "pysselhörna" som krävs enl. videon. fniss....

Skulle ju vara underbart att ha en tävling enbart för karlarna!!


Happ, då var man "snygg i håret" då.... bara lite färg som fattas och sen är man redo för att besöka storstaden i helgen. ;-)

NU ska det härliga, underbara, superroliga arbetet med att PACKA allt börja.... phew.... nån som är sugen att hjälpa till?

Dom två nyaste

Nu är dom äntligen fotade - men det var rackarns vad det var mörkt ute - fick ha blixt fast jag gick ut.  (jag som offrade mig och gick ut! HAHA)

Har dessutom tagit mig i kragen och redigerat bilderna i Photo Shop istället för i Paint Shop Pro, eftersom det går att fixa bättre "små" bilder (läs: förminskade saker) i PS än i PSP. (nån som vet hur man sparar för webben i PSP får gärna tala om det - kanske finns den funktionen där oxå?)

Nåja, nog snackat - här är dom - men som sagt, inga mästerverk utan bara vanligt scrappat! :-)

image387
Gillar skarpt det här med att göra svarta kanter på papper, foton mm. (tack Carina på Scrappiz för den idén)
Lyfter liksom fram allt på ett helt annat sätt. Mojsigt.

image386
Ganska enkelt med ett gammalt kort som jag lekt med penslar på. Leka är kul! :-)

So, det var alles i pysselväg det.
Nu stundar välling, nattning av barn, mockning, vattenpåfyllning, nattning av häst och mer nattning av barn och sedan är det mässplaneringar på kvällskvisten.



Dagens guldkorn: Rolig post
Dagens pestråtta:  Noop, ingen i sikte!

Pirrigt!!!

Alltså - kolla här:  http://www.papperskraft.se  och se vad "nedräknaren" står på.... i skrivande stund 4 dagar och 13 timmar och..... osv.  WOW.... Nu börjar det pirra i magen.  Först är det jääääättelångt kvar, och så jättelångt, jättelångt, långt, långt.... och BAM så är det JÄTTENÄRA!!! Begriper inte hur det där går till. PHU!
Denna vecka kommer snurra i 190 eftersom jag har massor att packa och försöka få ordning på. Pyssel kan man bara se i stjärnorna efter för tillfället... men det vet jag ju så jag suktar inte. Kommer däremot ha massa inspiration i huvudet när jag kommer hem, men då kommer jag vara för trött för att orka göra något på en vecka typ! ;-DD  (det är baksidan av att vara iväg och ha trevligt)

Inte har jag fotat mina senaste LO heller - fy på mig. Har inte orkat.... eller haft tid... eller nått?!

Just nu försöker jag få nån form av struktur på hur veckan skall fortlöpa för att jag ska hinna allt jag behöver innan vi susar iväg mot Göteborg på fredag fm. GULP! Sörplar lite gott nyinköpt te under tiden. MUMS! Hittade en förpackning i hyllan sist vi handlade som fångade min blick... Indian Chai hette det. En snabblukt på paketet för att bedöma om det kunde vara något och PANG ner i kundkorgen. Smaskens! Luktar julkryddor så det smäller - inte för att jag tror det är meningen, men har man både kardemumma, kanel och ingefära i samma påse så är det väl inte så konstigt att man förknippar det med julen! ;-D



Dagens guldkorn: smaskigt te, trevligt sällskap på shoppingrunda, hann få in hästen innan det blev becksvart ute, en liten strimma hopp har tänts för att få till en bättre plats för företaget.  
Dagens pestråtta:  att man måste laga mat *varje* dag.... tråkigt!