Efterfrågan på Collage-stämpling

Det fanns en liten efterlysning på collage-stämpling på Scrappiz så jag grävde lite i gamla mappar och fann dessa kort från 2002. Lite olika tolkningar av det här med collage - välj själv vad som just du förknippar med collage!

  
 

Kors vad inspirerad jag blev av dom två sista, den stilen gillade jag verkligen skarpt ett tag och gör fortfarande. Problemet är bara att det tar lite tid att tänka igenom och lägga upp ett sånt kort.  Allt är sedan målat med akvarell. Dom övriga korten är lite andra stilar, ex stämplat direkt ovanpå nått annat motiv, utklippta/skurna lappar placerade på varandra eller olika material på kortet.

Skoj är det oavsett!
/L

Racer-snigel...

Nu har jag fotat mitt andra hÄngel-kort... det jag var mindre nöjd med... eller halvnöjd kanske är ett bättre ord?
Nöjd med figur + snigel men inte det runtomkring, det ville sig inte. Men strunt samma! ;-)

Så här ser kortet ut iallafall:
Nyckelh?ngel med Snigel
Jag målade killen röd och stämplade prickar så blev han en "nyckelpiga" (eller nått).
Snigeln fick sig ett par hjul från Lusse-kitet. Hjulen var egentligen tillägnade hästen som fanns med, men många valde att använda dessa som "kanelbullar" istället.... fniss...   Bra att det går att använda vissa saker till mycket! :-)

Cirkeln med texten "vänner" är stämplad med två olika stämplar. Först en cirkel med ränder från 7gypsies och sen ovanpå det en av ramarna till Monogramstämpeln från JustRite. Ordet "vänner" skrev jag själv med min kråkfot.
Japp, that's it folks - nu går jag och stupar i säng!
Natti natti.

/L

Idag landar visst hÄnglarna...

Så nu kan jag visa mitt kort - iallafall ett av dom, det andra hade jag glömt att scanna in upptäckte jag!  (sånt som händer... det var å andra sidan det kortet jag inte riktigt kom överens med så det kvittar)

Men detta blev jag särdeles nöjd med och jag hoppas mottagaren blir det oxå.  (tror inte hon ens vet att jag har en blogg så jag tror inte hon ser detta... *och gör du det får du BLUNDA!*)

B?bisGrattis

Hon är målad med distresser och lite brilliance-refill på ett par ställen.
Den runda stämpeln är *egen design* och finns att köpa hos InkyWings så klart. :-)
"Grattis" är stämplat med magnetstämplar.

Nu funderar jag mest på om jag ska ta och lägga mig på soffan eller hålla mig vaken och göra något mer eller mindre "nyttigt". Orkar inte så mycket, har fått nån äcklig hosta och snuva som gör att det känns lagom luddigt där uppe i knoppen. urk!  Ska trycka ner en andra frukost så kanske jag blir lite piggare....

Full fart framåt!

Kvällar och helger är bra, då blir det lite gjort... :-)
Här är 3 nya sidor som producerats sen sist.

Moffa
Morfar och Frida läser bok... Rockade loss med lite knappar på denna.

Lillasyster Anfaller
Halvgamla bilder vid det här laget - skönt att få dom scrappade. Visst har hon för skön stil där hon lagt sig på storebrors rygg? (han var dock inte lika nöjd... fniss..)

Full Kontroll
Nya generationens stämplare....det här är en dam som har full koll på mammas stämpelhylla kan jag säga! :-)

Sen har jag faktiskt stämplat TVÅ kort!!! Kors då.... fast jag får inte visa nått av dom för jag har faktiskt smygstartat med det nya hÄngel-paketet. (jepp - här har man fina förmåner att känna desigern i fråga... fniss...)
Det blev ett halvdant kort där jag visste hur jag ville göra med figurerna men allt bakom blev liksom inget vidare.... sen gjorde jag ett grattis-kort till en kompis som fått en liten dotter för ca 2 veckor sedan. Det kortet blev mycket bättre och smaskigt råååååsa så det sprutade. ;-D  Ni får väl se så småningom!

Nu är det dags att krypa till kojs tror jag... har nån förkylning som smög sig på igår med halsont och lätt feber... så där så man blir lagom matt och inte orkar göra så mycket än att sitta och hänga på en stol.... (lämpligen här framför datorn kanske.... ehhrrr... )

Det blev en riktig pysselsöndag

Snö och april-väder ute gav en härlig pysseldag inne! :-)

Här är lite nyscrappade alster:
     
 

Som ni ser har jag fastnat i det enkla med spillbitar och dekorationer som finns inom armlängds avstånd. Helt perfekt - äntligen blir det använt lite ur lådorna här hemma!

Dom två första rubrikerna är stickers och övriga tre har rubriker utskurna med Silhouetten. (en underbar liten manikk)

Tog en tripp till 2003 i datorn...

Och hittade dessa härliga "Pins" som är gjorda av glasbitar.
Och JA, dom är faktiskt stämplade på också - embossade närmare bestämt.
Hur kul som helst - men pass på bara - glaset blir superhett när man värmer det! ;-)

clink-it-pins

Och just det... pärlor och wire lektes det fristk med tror jag bestämt.

Nu kan jag visa några fler sidor...

Dom har varit med på skissutmaningarna på det Norska forumet, och nu är omröstningar osv över för dessa. Jag kom inte till final med nån av dom, men det var inte väntat heller... det är så himla många andra duktiga scrappare med som oftast kniper hem rösterna. ;-) Men det är roligt att vara med ändå - en utmaning att göra klart något varje vecka och jag älskar att följa skisser! (slaviskt - eller hur A-L ?? hehe)

 


Och så några fler sidor som jag skapat här i veckan....

   

Och varför inte... jag har faktiskt stämplat lite oxå.... dom ligger ute på företagsbloggen men jag lägger dom här iallafall... dubbel inspiration skadar väl aldrig? :-D

   

I morgon är det fredag och därefter en hel låååång skön skaparhelg? Eller?

Massor skapat i helgen...


Ett par nya...


Jag = en tråkig bloggare...

Varför undrar ni säkert? Jo, för att jag har skaffat denna bloggen enbart som ett eget *skrytpalats* helt enkelt!

Jag har nyligen blivit "tagen" två gånger men jag får tyvärr meddela att jag tänker inte svara på dessa frågor, och inte heller några kommande liknande saker för jag orkar helt enkelt inte. Det tar alldeles för mycket tid och energi.
Jag skickar aldrig vidare liknande saker på mailen heller...

Så.... nu vet ni som väntar på att det ska dyka upp något svar här! ;-)
Kanske hade detta kunnat bli nr 1 på listan över underliga saker... det får vi aldrig veta.
Ber om ursäkt för att jag är tråkig men sånna här saker intresserar mig helt enkelt inte.

/Lisa

Cybercropade lite i helgen på Scrappiz

Scrappiz hade Cybercrop i helgen och det känns som en bra utmaning att få lite gjort. En bra anledning att smita åt sig lite pysseltid. Fast jag satte mig först på lördag kväll faktiskt efter "stalltjänsten" och fick hela 3 sidor gjorda innan jag la mig. På söndagen blev det ytterligare en sida.

Detta lyckades jag få till: 

Dom här kriterierna tog jag fram i Mysmaskens
utmaningsgenerator till en av utmaningarna.
Form: Hjärta, Dekoration: Fotohörn, Papper: Spillpapper
S? typiskt dig!
Den här sidan om maken kom till efter att jag och Anna-Lena kommit in på ämnet i bilen på väg hem från Vänerträffen i Karlstad. ;-) Vi pratade om vad som var så typiskt karlar och konstaterade att vi hade många gemensamma nämnare hos våra. HAHA!!  Kände att jag bara fick lov att scrappa dessa egenheter eftersom det kan vara en rätt kul grej att ha kvar... frågan är väl bara vad man själv har för egenheter... men det överlåter jag till gubben att scrappa om (= det kommer aldrig scrappas om!). ;-D


Här är mitt bidrag till Skisstävlingen (skiss av ScrapAddicted):
Tuff Brud

Så fanns det en skiss för oss som inte vara med i ett DT och så här blev min sida:
Halloween

Och till sist ett bidrag till tävlingen med "välj tema" och jag valde *Pysselträff* och scrappade om vår Dalapyssling.
Dalapysslingen


Det blev många enkla snabbare sidor men jag känner mig nöjd. Det biter lite i korthögen och jag känner att det enkla tilltalar mig många gånger. Orkar inte nysta in mig i dekorationer, chalks och annat utan vill få till sidan och förmedla min story och kasta mig över nya kort. *Ibland* är det dock roligt att lägga ner det där lilla extra på en sida och då gör jag det. :-)