Vitt som snö... och kattbusar.

... och det ÄR snö!!! Japp, vi fick ett par cm snö igår kväll redan och det är vitt på backen fortfarande. TUR kan man väl kanske säga, för vi har sagt åt Frida att hon fyller år sen när det kommit snö.... blev lite svettigt ett tag här kan man säga och vi fick lov att berätta att hon fyller år även om det inte kommer snö!  Men nu är snön här och hon kan fylla år på måndag i lugn och ro. ;-)

Uppdatering ang. kattungarna så far dom numera runt som två morrande nystan båda två! Gissar att det är lek för dom är busigt luriga och passar på varandra för att sedan slå till skoningslöst! ;-DD Torsten har dock upptäckt att han kommer under kistan i vardagsrummet, men det gör inte Cissi!! Hon får ligga utanför och peta med tassarna... smart liten katt vi har. hehe.

 Kolla, vilken liten buse nu på morgonen!!

Igår kväll såg det ut så här:
  

Fått nog av kattor? Fniss... så synd... för det lär komma mer! ;-DD
Fast vi kan byta ämne en stund.... jag har STÄMPLAT ett kort!! Jepp, fast det kan jag ju inte visa dessvärre för det är till Stämpelstafetten på Stämpelsnacks forum. En görskoj tävling som kommer pågå under hela november.
Idag är programmet nästan fullspikat men i morgon söndag kanske vi kan klämma in lite mer pyssel så jag har nått nytt att ladda upp här. Vem vet - kanske en Katt-LO?? hihi.



Gårdagens guldkant:  Torsten så klart! Snön (?) eller ska den ligga under pestråtta? Ljusare är det iallafall ute!
Fridas kommentar: Idag ska vi hämta den där *Borsten*... fniss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback