Iskalla fingrar...

Idag lyckades jag ta en efterlängtad tripp bort till "Björken" för att se om man kunde få ihop några fina isiga kort. Det är en bäck som rinner där och min förhoppning var lite isbildning nu när det varit kallt en stund. Tyvärr var det inte så mycket is som jag hoppades på, mest KALLT!!! Avtryckarfingret fick sig en rejäl avkylning så det blev till att snabba sig hem och in i värmen sen.  Tror det var runt 11-12 grader kallt ute när vi var där. Får nog vara liiiite varmare nästa gång det är dags att fota tror jag. (hehe)


En liten ljusglimt letade sig ner...


Taget från "badplatsen". Det är en liten brygga där för att man lätt ska kunna kliva i och upp ur en "grop" som är perfekt badplats på sommaren. (det lockade inte direkt till något isbad idag... fniss)


Taget från en bro som går över bäcken. Ni ser att det sticker ut lite på högersidan en bit in i bilden?
Precis nedanför där är kortet ovanför taget. :-)


Blev ett kort på "Pims lada" oxå. Den är från 1400-talet eller nått. Bäcken går där bakom i trädridån som ni ser bakom ladan.

Hade Pappsen med mig på "fotosafari" idag - annars hade jag aldrig kommit iväg. Som tur var kunde vi åka bil ända fram till bäcken eftersom det var så fruset och hårt i snön. Tänkte på en promenad först men då hade vi nog frusit rumpan av oss. ;-)

Eftermiddagen roade jag och Frida oss med att spela TV-spel inne i värmen. BUZZ-aporna är skojjiga. ;-)

Kommentarer
Postat av: Monicao

Men du milde vilka bilder. Blir så avis att ni har snö och kallt väder där uppe.

Själv så får man nöja sig med lite frost tidigt på morgonen.



Kram Monica

Postat av: Lim

Oh WOW.. beautiful pictures....

Hugs,

LIM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback