En firad mormor

Vi har varit och gratulerat min mormor som fyller 85 idag. Det blev inte så lång stund eftersom hon inte orkar så mycket men vi fick sitta och äta lite smaskig smörgåstårta tillsammans iallafall. :-)

På vägen hem svängde vi in på IKEA eftersom vi ändå var i krokarna liksom... ;-)  Hade en liten lista med förnödenheter som skulle införskaffas där trots att vi nyligen varit där och köpt massa hyllor etc så behövdes det kompletteras en del. Chansade och köpte en bokhylla till... eller tja... jag hade faktiskt en back-up-plan redan innan vi åkte IFALL de inte skulle få plats i bilen så där direkt... och det visade ju sig vara enklare att använda back-up-planen än att försöka trixa in den på annat vis. Vi fick helt enkelt stuva om lite säten i bilen så det blev en lång mitt-gång i bilen istället - där la vi hyllan. TACK och lov för en flexibel bil säger jag bara! ;-DD Hade kunnat plocka in ett par kassar till om jag velat... men det var ju så dags då när vi stod på parkeringen.... fniss... orkade liksom inte ta en vända till.

Fick ihop lite smått och gott som behövdes ute i ladugården. Tror bestämt jag trivs riktigt bra där redan. :-)

Åhhhh - vet ni???? (eller hur? som ni skulle veta då eller??)
Ikväll red jag den andra turen på min häst efter hans hälta! Premiärturen var igår och jag tror vi båda var lika glada över att komma ut för han kunde absolut inte hålla sig med fötterna på jorden nån längre stund... fniss...  Idag var inget undantag - han var lika pigg och glad idag och jag fick kämpa bra duktigt för att hålla honom i någon av dom saktare gångarterna.... ;-DD  Lite stel är han så han går inte 100% jämt, men det är väl inget annat att vänta efter 9 veckors vila typ! Muskeln där han sträckt sig är säkert ganska kort och stram så den behöver nog tänjas lite sakta och försiktigt. (kan nån upplysa min häst om det där *sakta och försiktigt* tack!!) HRRMMM!!

Godnatt med er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback