Pysselinvigning

Idag har jag och Hönan (Anna-Lena) invigt ladugården med pyssel! :-)  Himla smidigt att kunna gå ut dit och sätta sig och slippa ockuppera köksbordet här inne.  Tror vi satt närmare 6 timmar från eftermiddag till kväll och även om det gick lite segt för oss båda att komma igång så var det härligt att få sitta och prata, ta lite fika och skära i lite nya papper.

Kors i taket fick jag till en liten påse oxå - ni vet en sån där dekorerad papperspåse som blivit så populär. Kommer säkert upp på InkyWings blogg eftersom jag använde lite papper som finns i butiken! :-) Insåg att det var en perfekt liten gå-bort-present eftersom det är lätt att fylla påsen med nått gott, något dyrt eller annat valfritt. :-)  Blir som ett kort fast med innehåll. Påsarna finns oxå hos InkyWings, men det där får ni läsa mer om i företagsbloggen sen.

Man kan ju säga att det varit bra pysselväder här idag iallafall. Mörka moln har seglat omkring hela dagen och släppt ifrån sig regn med jämna och ojämna mellanrum. Lite åska då och då men peppar peppar inget häftigt eller nära. (det tackar vi för!)

Hmmm, dags att checka "muller-statusen" igen ute.... vill gärna ha datorn i behåll. Fick en telefon pajj häromdagen nämligen - lite oväntat eftersom åskan inte ens var nära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback