TUSEN TACK!

för alla grattishälsningar och kort som dimpit ner här i e-brevlådor och vanliga brevlådor. :-)

Det blev en lugn dag med lite tårta (grön marsipan, finns ingen annan födelsedagstårta i min värld...). Hade tänkt mig nån trevlig middag på kvällskvisten men vi fikade så sent så knappt nån av oss var hungriga när det var dags att göra mat så det fick bli lite varma mackor istället. Ingen "galamiddag" precis som vi brukar skämta om här i huset. :-)

Givetvis blev det inga julkort igår kväll heller... optimisten var nog lite väl optimistisk där... fniss... nåja, kanske ikväll? Man vet aldrig... eller så blir det inga alls i vanlig ordning. Fast det hade varit skoj att bryta den traditionen som infunnit sig på senare år. *suck*

Idag har vi en strålande vinterdag här. 10 grader kallt och klarblå himmel. Helt underbart när man tänker efter! Får se om jag hinner ut nått... eller jo, det måste jag ju, ska ner och packa hästmat så en liten promenad blir det allt. Hade dock varit skoj att hinna en sväng med kameran oxå, men eftersom det är glöggmys i lagret från 15.00 så blir det nog inga större utsvävningar idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback