Efterlängtade sovmorgon

inget släppa ut hästar

inget iväg och rida

inga måsten

bara en härlig sovmorgon preciiiiiis hur länge jag vill.

.... och DET funkade ju bra! *suck* Godmorgon med er! ;-DD

Idag förväntas regn (undra om det börjat oxå så smått kanske...) så det kanske blir en lämplig pysseldag? Vi får se vad familjen säger.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ungefär när du publicerade detta inlägg så svingade jag benen över bingkanten... :-) Det där med sovmorgon till 11-12 är inget man frågar så värst mycket efter längre - och skönt är väl det!? Tonåringarna är däremot väldigt bra på att ta sej sådana...



Ja, jag undrar också hur det hade varit med hålet kvar i köksväggen igår när det regnade så, men som väl var fick vi ditsatt "vad det nu är" redan i fredagskväll! ;-)



Onekligen är det skönt att ha snickaren i egna familjen, för det där med att vänta på hantverkare är drygare än drygt... Fast jag tror inte dottern är så nöjd just nu, för vid nio klampade maken in i hennes rum för att lägga de sista bitarna golv på plats! ;-) Men eftersom hon och jag har tänkt åka till IKEA så borde hon ju faktiskt stiga upp vid den tiden, så! Tror iallafall att de öppnar vid 10 även på söndagar!? :-)



Njut vidare av din dag!!! Hoppas det blir tid för lite pyssel - så vida inte hela familjen drar iväg på nån mysig utflykt eller nåt!?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback