Home sweet home.

Då var man tillbaka på hemmaplan igen efter en helt underbar helg i storstan. :-) Det är nått speciellt med att åka på mässa, helt klart.

Den här gången kändes bilresan på 7 timmar som en grisblink ungefär eftersom vi ju var 4 i bilen och det var väl inte direkt brist på samtalsämnen kan man säga. Ingen större risk att nån somnade precis. :-)

Världens bästa hjälpredor på mässan har man oxå så allt flyter på hur smidigt som helst. Till och med "uppackning" och "nerpackning" som numera snudd på bara består av "inplastning" gick hur galant som helst. Man kan väl säga att man utvecklat konceptet efter X antal mässor i bakfickan. Lite bökigt kanske och inte direkt ett enmansjobb, men helt klart tidssparande! Förr var man totalt dyngsvettig och slutkörd innan mässan ens började för att man stressat som en liten gnu med alla varor. Nu kunde vi surfa runt lite och spana in övriga montrar innan mässan slog upp portarna. ;-) Nerpackningen ska vi inte ens prata om. Det gick med ljusets hastighet kändes det som och när jag hämtat kärran och parkerade för ilastning så surrade det till om "Team Puck" och halva vagnen var fylld ungefär 2 sekunder efter att luckan snuddat marken. Såååå himla underbart skoj att träffa alla dessa andra företagare ute på mässorna. Det är nästan som personalfest. ;-D

Shopping??? Mja, mjo... liiiiite blev det. Men kors i taket så inköptes inte ett enda papper! Blev nästan förvånad själv där. ;-) Köpte lite stämplar + en helt nyutgiven stämpelbok med underbara inspirationskort. Minns varken namn eller författare men den var rosa på utsidan och spiralbunden och rätt tjock. Det var Prickiformarna som hade den med sig och hade ett riktigt bra mässpris så det var bara dumt att inte slå till. :-)

Nätterna har spenderats på Hotell Trollet som har en helt makalöst underbar service med smaskig frukost och välstädat pysselrum ifall abstinensen blir för stark för gästerna. haha. Tyvärr hade vi ingen tid att göra mer än bara ställa oss i rummet och insupa lite atmosfär. I hotellpriset ingår guidning genom Göteborg och det uppskattas av "lantortsborna" som har ett enda rödljus i hela kommunen. HA!

Pysselsugen? Absolut, funderar som en liten gnu på hur jag skall lyckas smuggla in pysselhörnan i vardagsrummet utan att maken märker något utan blir glatt överraskad över att han äntligen får lite sällskap när han sitter och glor på TV på kvällarna. ;-) Nån som har nått förslag?

Nu börjar luften gå ur lite eftersom det inte har varit så lugnt under dagen som jag tänkt mig så nu är det tända ljus i fönstret + slösurfning som gäller en stund. Regnet smattrar mot rutan och termometern visar otäcka +5 grader bara. Brrrr. Fick lov att elda och köra ut värme på elementen för att få upp värmen.

Några foton dyker säkert upp från helgen bara jag orkar tanka in dom i datorn. Ingrids dotter har varit snäll och traskat runt med min kamera lite på mässan och knäppt en hel del kort. Har inte hunnit kika igenom alla ännu men jag tror det finns gott om godbitar att visa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback