TV-kändis igen då. ;-D

Jaha, då var man lite TV-kändis igen.

Repris på Fredrik Lindströms "Svenska Dialektmysterier" gick precis på TV och lilla Rälta var med. ;-) Min företagsskylt fanns i rutan säkert ett par sekunder... fin gratisreklam... hehe... f.ö var det makens farbror som var med och pratade lite (den äldre gubben). Vi själva kom hem nån timme senare från vår semester... Maken grämer sig tydligen än idag att vi inte kom hem tidigare... fniss...


Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Go´morron! :-)



Antar att jag borde veta, men jag gör faktiskt inte det... Var (alltså i vilken blogg) har jag ställt (och fått svar på) en läsarfråga??? 8-)



Kanske tankarna är på annat håll i lite största allmänhet just nu förresten. Ska hänga på låset till byns affär när de öppnar idag - de är ju även sånt där utlämningsställe, du vet! ;-) (Och då menar jag INTE åt Systembolaget, alltså... Fniss!).

Postat av: AnnaKK

Nu har jag hittat läsarfrågan! ;-)



Jo, jag kikar inom hos Annie då och då. :-) Prenummerar på massor av bloggar genom Bloglovin, men det är ju långt ifrån alla som jag lämnar kommentarer i. Visst kan jag tipsa om några som är lite utöver andra - återkommer dock med den saken! För...



Nu är klockan snart 10!(Eller öppningsdax!) :-D

2009-09-10 @ 09:55:41
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: lenislenis

Hi, hi! Jag TÄNKTE faktiskt på dig när jag såg programmet men jag missade tyvärr skylten fast jag försökte var uppmärksam ;-)

2009-09-13 @ 22:41:09
URL: http://lenislenis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback