Mässa med stort T

Idag har vi då spenderat vår dag på mässan!
Jösses vad tiden gick fort. Det är tydligen mindre företag än vanligt, men ändå så tog det längre tid för oss att gå runt (vi har inte ens hunnit runt än) mot vad det brukar ta sa Katarina. ;-)
Har sett massor av spännande saker, fått massa bra (och konstiga) idéer och sett mycket kändisar.
Inte helt otippat har vi sett en hel del "kändisar" oxå, och det är ju lite skoj att få se dom "live" när man sett en del i rätt många år via nätet. :-)
Efter mässan hade vi en kurs, och när den slutade strax före 22 så var vi ganska möra och trötta. Gick till IHOP och käkade hamburgare. (typ mitt i natten... fniss) Nåja, vad gör man. Maten på mässan var i det närmaste usel... vi kom dock på planen för morgondagen. Det finns lite bättre mat på Hilton som ligger precis granne med mässan så vi ska gå över dit och käka lunch istället.
I morgon blir det mässa igen hela dagen och vi hade velat varit på Downtown Disney (affärer mm utanför själva disneyland) men det ser ut som dom lovar regn framåt eftermiddagen i morgon så vi får väl se hur det går med den saken. Regn är utlovat även tisdag och onsdag så vi kommer inte iväg på nån busstur till Hollywood iallafall, det får bli mässa istället. Man kan ju alltid knata runt och hoppa med på make-and-takes och lära sig lite nya saker.
Nu är det dags att knoppa in. Anna-Lena sover redan, och jag med nästan...
Ha det så bra där hemma!
Glömde slicka honom i örat... ;-DDDD
(får fixa så korten blir lite ljusare sen, orkar inte just nu... )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback