Stoppad korv...

eller gris....
eller Lisa. ;-D
Jösses vad skitmätt jag är!
Vi har varit och ätit på Cheescake Factory och det var helt sjukt gott. Portionerna var dock avsedda för ungefär tre personer eller nått. Vi åt ungefär en tredjedel av vår mat. Att äta efterrätt var inte att tänka på ens. Fast vi var ändå så sugna på att prova cheescake så vi tog med oss två bitar till rummet. ;-DD Får väl se om dom blir till frukost eller om vi smäller i oss dom om en stund kanske.
Före maten tog vi var sin drink och den satt ju som en smäck. Jammi jammi-god kan man lugnt säga. Ganska megastor oxå, men lite lagom med sprit i faktiskt. (med tanke på att den ändå var så stor)
Det blev "doggybag" med matrester (här behöver man ju inte direkt skämmas för det) så vi har garanterat lunch till imorgon. Micro har vi på rummet nämligen. (och kylskåp) Perfekt.
Vi var ju till Downtown Disney först och kikade runt lite. Massor av skoj att se. Köpte en hel stekspade, that's it. ;-) Skulle ha ätit där oxå, men vi hittade inget skoj och det var ganska fullt där med. Så vi vandrade alltså hemåt och in på en sidoväg till CF och åt där. På vägen hem skrattade vi så vi tjöt så den där drinken visste nog var den tog på "tre trötta tanter". ;-) Folk tittade lite misstänktsamt på oss när vi gick, men det bjuder vi på.
Var jättetrött tidigare när vi gick på Downtown, men nu börjar man piggna till lite, lagom till man behöver sova... typiskt. Fast i morgon är det äntligen en sovmorgon. Vi har ingen tid att passa och det mesta på mässan är tittat på. (eller ja, vi har säkert inte sett allt, men det mesta av det vi planerat och lite till och vi har iallafall vandrat igenom hela mässan. Tre stora mässhallar med pysselsaker.... Ganska skapligt jobbat. Ca 2/3 eller nått är väl Scrapgrejer skulle jag tro!
Nu tror jag att det är dags att knoppa in lite ser faktiskt fram emot det. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback