Värkande fötter.

Ytterligare en dag på mässan...
Fötterna värker så vi ska inte ens prata om det. Vi har ju gått och gått och gått ända sen vi kom hit. Shopping hit och shopping dit och så olika mässor i 4 dagar.... phu! Dessutom disneyland igår kväll.
Nu ska vi strax gå till Downtown Disney och kika vad dom har där. Lite affärer + mathak enl. info från våra "mammor" som vi har med oss. ;-) Kanske man kan få kvällsmat idag oxå... hehe.
Idag åt vi faktiskt en hyfsat god lunch föresten. Dom grillade hamburgare på ett ställe precis utanför mässan. En liten bakgård som man inte kom nån stans på mer än in till mässan åt alla håll. Smidigt.
Har kollat lite på Tim Holtz igen och ett honom dema, det var dock när vi sprang på toa en vända så ingen av oss hade något att filma med just då, det hade annars varit vår plan. ;-)
Vi har gjort lite make and takes idag oxå och lärt oss lite nytt + att vi samlat på oss massa väskor, förkläden och annat i reklamväg som dom strösslar över en. Ändå var det mindre än vad det brukar vara säger Katarina. Fast jag tror det räcker rätt bra för oss... vi lär få problem att få ihop våra resväskor ändå misstänker jag.... ;-DDD
I morgon får vi se om vi är så mkt på mässan... kanske drar vi iväg och handlar lite mer (precis som vi kan behöva det, men ja, ja....).
Dags att gå, so long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback