Organiseringstips #2

Allt hör ihop med det här inlägget! :-)  Vill du vinna - gå dit och lös "uppgiften"!

Här kommer iallafall några fler bilder på något annat jag känner mig nöjd över att ha organiserat.

 

Det är alla mina "småpryttilar" som tex: brads, öljetter, halvpärlor, små bookplates etc som är färgsorterat!  Jösses vilket jobb det var men väl värt det. Jag jobbar mest i färg har jag konstaterat. Det är liksom inte det att  -Nu skulle jag vilja ha en *brad* och sätta på min LO eller mitt kort, utan mer - Nu skulle jag behöva något *Rött* här nere i hörnet... vad har jag för röda saker???

När jag hade det som jag hade från början med alla brads i en låda, blev det ofta så att jag bara var där och rotade och missade alla andra härliga saker som jag skulle kunna använt på min LO eller mitt kort.  Nu finns dom där rakt framför näsan när jag letar i den färg-asken som jag behöver något ifrån! 

Lådorna kommer från Clas Ohlson och är sånna där man kan avdela själv beroende på hur stora fack man vill ha. Dom är skålade i botten för att man lätt ska få upp även dom minsta sakerna. Själv har jag alltid en pincett till hands när jag fiskar upp brads och öljetter - då slipper jag gräva med stora pekfingret och pilla det jag ska ha ner till botten i asken.... ;-DD

Fortsätt tipsa mig!!! Det kan bli en härlig idé-bank för fler som vill organisera upp sin pysselhörna!!


Jag gör som alla andra - röstfiskar!! Rösta på mina bilder! :-)
http://sommarbild.pcforalla.idg.se/rating/vote.jsp?latest.clearcache=true&mid=4c8fc9af37e24e91

http://sommarbild.pcforalla.idg.se/rating/vote.jsp?latest.clearcache=true&mid=2f718bc04d30688f



/Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback