Regnet det bara öser ner....

SUCK!

Funderade idag på att det skulle vara kul att ta lite kort i det gråa trista regnvädret, men å andra sidan så
hade jag ingen lust att kliva ur bilen precis.... så jag ändrade mig.
Det slog mig liksom att dom flesta scrappade sidor är "med bra väder".... precis som livet var ett enda stort strålande solsken året runt.... (?)
DÄRFÖR ville jag försöka få med även dom gråa och trista dagarna... typ!
Kanske en annan dag - det lär ju regna fler gånger i sommar... vi bor ju i Sverige! :-)

Har färglagt lite av dom nya hÄnglarna - ska försöka montera ihop dom till nått kort oxå *vilken dag som helst* och ladda upp dom här så ni får se. Dom var helt uuuuuunderbart roliga att måla!
Jag satt en dag på trappen (när det var fint väder) och målade med akvarellpennor och dove-blendern. Hur smidigt som helst så jag undrade varför jag "glömt bort" att man kunde göra så?!

***  Det är ett tips till er som är ute och reser eller liknande i sommar! Stämpla upp lite motiv på vitt lämpligt papper. Ta med dessa + akvarellpennor och en Dove-blender. (glöm inte påfyllningsflaska för det går åt en del!) Sen kan ni sitta nästan var ni vill och måla utan att behöva slaska med vatten eller tappa bort massa prylar. Klippa ut och montera till kort kan ni göra när ni kommer hem. :-)  ***

Det finns en utmaning...

... på scrappiz som går ut på att man ska göra en LO med produkter eller företagsnamn (saker från det företaget) från dom bokstäver man har i sitt namn eller nick.

Typ så här:

L =  "Lista"  (bra - då får jag användning för mina nya stämplar!)
I = hmm... knepigt, vad finns på "I" ?  Imaginations projekt, men frågan om jag har saker från dom? Jo, kanske!
S = sssss....... snöre! (eller stickers kanske.... får se vad jag väljer)
A =  Autumn Leaves, kommer inte på nått annat kul? Gosh vilken dålig fantasi jag har.

Snodde ju hälften från Maries eget förslag, men det får väl vara ett exempel Helge.... jag kanske hittar på nått annat på resans gång - vem vet?  Frågan är bara när jag ska lyckas få ner ändan och göra nått? Siktar på ikväll... måste bara natta hästen först så kan jag sätta mig i lugn och ro sedan - OM jag sliter mig från datorn vill säga. ;-)

Har ni kuliga tips på vad man kan använda till sina "bokstäver" så hinta gärna! Frågan är om man vågar sig på att använda hela sitt namn?   E L I S A B E T H .... kors vad många saker det kommer bli!! PHU!

Äntligen nått nytt...

Har varit lite dålig på att uppdatera med något här, men det är för att jag inte hunnit med att göra så mycket. Tänkte att jag skulle komma ut mig och ta lite härliga naturbilder nu när det grönskas och blommas maskrosor lite var stans, men har det inte regnat så blåser det halv orkan ute. :-(

Den här gjorde jag iallafall för över en vecka sedan:


En riktig "Ego-LO" igen.... har tagit mig i kragen och gjort ett par nu på sista tiden faktiskt. Riktigt roligt när man väl kommer igång så det rekommenderas varmt! Har använt en av "pinsen" jag vann hos ScrapAddicted på en utlottning i bloggen. (stjärnan som sitter genom kortet på höger sida). Dom jättestora blommorna är från Prima - köps i "hink". Företaget har några hemma som jag kommer sälja sen på Leksandsmässan eftersom dom är så otympliga att skicka....

Hade som sagt tänkt mig en härlig promenad nu när det för en gångs skull inte regnar och det är hyfsat varmt, men då blåser det som attans ute istället så det är inte ett dugg mysigt! :-(  På listan över "måste fotas" finns nämligen maskrosåkrarna, 3 fölungar i hagen och lite annat allmänt grönt och skönt som tittar fram. ;-)

/L

Det hoppas en hel del här!


NSD på Scrappiz

Scrappiz hade en liten "minicrop" i helgen för att fira National Scrapping Day som var den 5 Maj.
Jag hängde på och gjorde två bidrag i "lift-tråden". Det gick ut på att man liftade en LO från personen som skrivit inlägget före sitt eget.

Den första liftade jag från Mysmasken och den andra från Lena S.
   

Sen upptäckte jag att Jane på ScrapAddicted hade lite roligheter på sin blogg så jag gjorde ett bidrag till hennes annonsutmaning. Tyvärr verkade cyberrymden ha strulat för mitt bidrag var inte med bland dom inkomna....
EDIT: Det hade kommit in - sidan var bara inte uppdaterad med alla bidrag innan dom utsåg en vinnare... så därför trodde jag mitt försvunnit i rymden. ;-)
EDIT2: Aha - Jane hade ju förklaringen där.... jag hade ju inte uppdaterat sidan *ordentligt* mellan varven jag var in och kikade - så klart tog datorn sidan ur minnet bara.... Teknikens under.... fniss....

Här är mitt bidrag till Annonsutmaningen iallafall:I övrigt har det varit en "studsig" helg.... barnen har fått en studsmatta modell {BIG} och dom har knappt kunnat slita sig från den. Ni kommer garanterat få se lite scrappade foton på hoppande ungar så småningom! :-)
Det har även varit lite ridning på [dag1] en snäll, lydig, underbar och duktig häst, samt [dag2] en ouppfostrad, envis, olydig och totalt hopplös kuse! GAH!  (jo, det är samma häst jag pratar om... fniss....).  Världen är full av ups and downs som det heter.

Är dom inte underbara så säg?

Måste bara få visa dom här skönheterna....

Lammisar

Tur man har dom så nära att man kan gå dit *varje* dag om man vill.... ;-)

/L

Lite stämplat och lite scrappat

Har gjort två kort med ett par nya stämplar som är designade av Elisa Wall. Dom kommer släppas hos InkyWings Onsdagen den 2 maj. ;-)

Tillsammans

Tulpankort

Sen lite scrappade sidor som jag gjorde i helgen när det var Cybercrop på Scrappiz.  Kom igång rätt sent för lördagen var fullspäckad med lite högprioriterade saker som storhandling osv här hemma. ;-DD
Men detta var iallafall några sidor jag pillade ihop på lördag kväll samt på söndagen!

Se det t?
Detta var efter en skiss. Tyvärr blev rubriken lite "blek" - den syns bättre i verkligheten, men egentligen kanske den skulle varit GRÖN för att sticka ut ännu mer? Nåja, nu är den klar så här. :-)

H?st med f?rg
Här skulle vi scraplifta fifis LO med "färgstänk". Jag gillar hela upplägget så jag plankade det igen - denna gången med lite höstkänsla och MASSOR av löv. Kuligt. ;-)


Glad
En färgglad sida - det var vad utmaningen handlade om. Jag rotade i spillådan efter allt som var färgglatt och smackade även dit lite blommor med färg osv. Och detta blev resultatet.

Snask
Här skulle vi använda minst 7 olika papper. (tror det gällde både mönstrat och CS, men jag använde iallafall 7 olika mönstrade + 3 olika CS på denna - för säkerhets skull liksom...hehe....)

/L