Mini-fotosafari på sjöbotten.

Här är lite bilder som jag tog när Anna-Lena var här och hälsade på en dag i mellandagarna. Vi passade på att ta oss en promenad ut på sjöbotten och fotade så gott vi kunde. Har lekt lite med vissa bilder i Photo Shop efteråt. Som ni ser så existerade det inte ens snö på våra breddgrader mellan jul och nyår. Trist! 

  
 
   
   
 



Under dagen idag har dock väderförhållandet och underlaget förändrats ganska dramatiskt - nu har vi snö igen! :-) Det började som lite flimmer på förmiddagen och tummarna hölls stenhårt för att det skulle fortsätta. Hård frusen mark när det ändå är vintermånader är inget trevligt. Då har jag hellre snö! Och visst... snöat har det gjort hela dagen och det bättrade på sig ju längre dagen led så till sist blev det faktiskt riktigt skapliga snöflingor av det hela.
Mätte till ca 3-4 cm när jag var ute och matade hästarna. HÄRLIGT!!!



Dagens guldkorn: Mysig ridtur i snövädret på kvällskvisten, Spännande spelomgång med "Monster Rumble" på PS2 som sonen fick i julklapp, SNÖ!, Påhälsning av Pappsen + broder Tuck m. sällskap. ;-)
Dagens pestråtta: Barn som går i taket över att världen inte jobbar i deras tankebanor jämnt. Gah!

Kommentarer
Postat av: VeronikaP

Vilka härliga foton. Det är riktigt läckert när du har ändrat på dem också. Det sista kortet med bäcken på blev riktigt trolskt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback