Några osedda från USA-resan

Sitter och pillar på lite bilder igen från vår USA-resa.
Visserligen bara mina egna bilder än så länge. Vi var ju 3 som fotade och vi sa att vi ska byta bilder med varandra eftersom vi ibland fotat lite olika saker och det kan vara kul att få en helhet så att säga.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag visat och så där, men skulle det bli dubbelt får ni väl ha överseende, jag tror ändå att jag mest visat våra kändismöten... fniss...


Det här hade vi granne med vårt hotell. Först nån form av "åker" med något obestämbart som växte... vi gissar på typ baljväxter... fniss.
Bredvid det något inmurat... vet inte om det skulle bli parkering eller så....
Men ser ni BAKOM detta... titta noga i höjd med alla fula lampor... BERG!
Jättehöga berg! Vi såg dom tydligare i verkligheten än vad dom fastnade på kort här så det var rätt läckert. Vi såg dom först efter några dagar och funderade på varför vi inte sett dom tidigare, sen kom vi på att det hade ju varit mulet och regn och sikten inte alls gynsam för att se berg långt borta... fniss...


En annan dag upptäckte vi ett stort citronträd precis vid en korsning som vi passerat ett antal gånger... det fullkomligt sprutade av citroner på trädet... imponerande! (iallafall för oss utomjordingar som i princip bara är vana att se äpplen på träd...)


Vi kunde inte låta bli... brevlådan kändes gigantisk! Tänk vad mycket skoj post som måste rymmas i den. Dessutom så stod den så lämpligt där bredvid citronträdet... ;-)


På GardenWalk hittade vi en härligt målad vägg... mycket häftigare än grafitti får man väl säga, med tanke på att Anna-Lena är ett stort fan av Musse Pigg. ;-) Här gick vi sista dagen i väntan på att ta bussen till flygplatsen. Gissar att vi kunde ha spenderat en halvdag med fotografering framför den väggen om vi haft tid.... haha.


En typisk busshållplats. Iallafall på "vår gata i stan". Det var nog lite extra fint och extra städat just här där vi var eftersom det var området runt mässan och Disneyland. Det kändes iallafall som det var lite mer prioriterat faktiskt.


En gigantisk mässa.... fler våningar med massor av kursrum ovanpå själva mässhallarna.


Och något vi längtat extra mycket att få komma till.... Disneyland!
Vi kom lite från fel håll och på sniskan så det var inte så lätt att fota själva portalen. Vägen gick precis bakom oss nämligen så det var inte bara att backa och fota. ;-) Men sen var det en bra bit att gå in till själva entréerna ändå.


En ytte-pytte del av kvällens fyrverkeri på Disneyland. Helt makalöst att både se och höra på. Det var nämligen Julie Andrews som berättade i samband med fyrverkerierna. Olika teman och otroligt välkomponerat.


Så här såg det ut när vi gick utanför dörren vid vårt hotellrum. Ser ni dom höga bygnaderna i mitten där långt borta. Den som är mest till vänster och mörkast... det är Hilton. Precis till vänster om det låg mässan. Perfekt gångavstånd alltså.


Och jag kan lova att det var säkrast! Dom körde som galningar på den stora vägen... phu! Och hade man väl fått grön gubbe gällde det att pinna på... man lyckades i bästa fall komma halvvägs ut i vägen innan det slog om till röd blinkande stopphand, och den började räkna ner... så hann man resterande bit lagom innan handen blev fast lysande röd och trafiken började få fritt spelrum igen. Fast jodå, dom visade hänsyn ifall någon inte var så snabb över vägen så det var inga större problem egentligen, men kan kände sig ganska stressad. (med tanke på att man skulle över 8 filer!)

Här är en skymt av en av kollibrierna vi såg! Den satt sig längst upp i en palm och trots värsta zoomen lyckades det inte bli så mkt mer än en prick... kortet är alltså beskuret rätt duktigt här oxå.


På sluttampen, och nu känns det som vi har lite problem här kan jag ju säga... fattar fortfarande inte hur vi lyckades få med oss allt hem. ;-DDD


En polisbil fick vi ju bara lov att plåta oxå. Den stod på andra sidan en korsning när vi var på väg hem till hotellet. Tänkte han var upptagen med att prata med tjejen som stod där, men när man zoomade in på fotot sen så ser man att han hade full koll på oss som fotade... ehrrr... ;-DD  Hade vi varit lite modigare hade vi bett att få bli fotade med ett par poliser på ett annat ställe som vi var på, men vi tordes inte riktigt. Vet inte hur dom ser på det här med att bli fotade av dumma turister... *host*


Baksidan.... med komisk bemärkelse... ;-DD
Fast vi vande oss väl till slut. Men jag kan fortfarande inte begripa varför dom envisas med att ha dörrarna INÅT i båsen, man fick nästan klättra upp på toaletten för att komma in och kunna stänga efter sig. *suck* Ganska dumt påfund om du frågar mig, för inte var det gott om plats direkt. Sen var det det här med spolningen. Inga tysta diskreta saker precis... utan som värsta slurpet som fullkomligt "sög" skiten ur toan... *GARV* Nåja, vi vande oss nästan som sagt.


Sånna här såg vi i princip överallt. Papegojblommor, modell BIG! Superläckra och fina och växtlivet över huvud taget var ju imponerande eftersom det är så annorlunda mot här hemma. Det var som att vandra på vilken semesterö som helst. :-)

Ja, det var lite fler bilder det från vår USA-tripp. Iallafall av dom som vi tagit när vi gjort nått annat än att gå på mässa. ;-) Nu får vi gotta oss åt lite bilder ett tag och leva på minnena, tills det finns chans att göra resan på nytt... för jag tror inte precis vi blev så avskräckta... ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback