Då var det morgon igen

Här sover vi minsann inte mer än nödvändigt verkar det. Inte ens nödvändigt om man ska vara helt ärlig. Det blev 3 timmar i natt... eller hur man nu ska säga. Begriper verkligen inte hur min hjärna fungerar när den tror att den ska klara sig på så lite sömn.
Är klarvaken men ändå sjukt trött ikroppen mm och skapligt luddig i hjärnan, men sova... nix pix, det ska vi tydligen inte göra. Ska bli intressant att se om hjärnan tänkt sova en vecka när vi kommer hem istället. HM!
Kan lika gärna blogga lite istället och fixa det jag inte orkade i natt.
Igår var vi som sagt och shoppade hela dagen. Det var vår shoppingdag så det blir inte så mycket mer åka iväg och handla. Blir väl lite på mässan idag och i morgon där allmänheten får komma in, men där säljs ju bara pysselsaker och ni vet ju redan hur mycket sånt jag *egentligen* behöver... (host host) ;-D
Idag var det premiärdags för USA-frukost. Vi var oerhört nyfikna på vad vi skulle få äta. ;-D Det bästa var dock att vi kollade vad frukosten skulle kosta på hotellet, och det visade sig att den ingick i priset. Kanon, det sparar vi många dollar på att slippa sticka ut och äta frukost. Utbudet var ju inte enormt, men jag lyckades faktiskt hitta på detta... och mätt blev jag!
Flingor och mjölk, två rostade "grova" mackor, ett ägg, ett glas juice (som var supergod!). Muffinsen tog jag till rummet och glömde bort, har fortfarande inte smakat den. Sen gjorde Katarina våfflor som vi smakade. Dom var snuskigt goda (tyvärr..haha) Lönnsirap och smör på, allt enligt hur dom äter i det här landet. :-) Får ta kort en annan dag på dom, eller om Anna-Lena möjligen har gjort det. Glöm inte att kolla hennes blogg oxå, finns mer kort och hennes berättelse där som fyller ut det jag skriver!
Så här ser föresten utsikten ut från vår dörr på hotellet.
Och så kan vi ta vårt rum när vi ändå är i farten.
Stoooora sköna sängar. Liten toalett med iskallt kaklat golv, men härligt varmt vatten i duschen.. fniss. Uppskattas av en annan som får elda sig till sitt eget varmvatten.
Som ni ser så har vi ofta samma tanke Anna-Lena och jag... *måste-fota* så vi upptäcker ofta att vi båda backar ifrån och ska fota och så hamnar vi i en situation som denna... haha!
Nåväl, vi hoppade på en buss här utanför hotellet och tog oss ut till Buena Park köpcentrum. Bredvid det fanns Michaels - en affär som gärna kan få öppna i Sverige... hehe. Allt i pysselväg man kan tänka sig. Inte bara scrapbooking alltså utan garn, blommor, tavlor, etc etc. När vi kom dit efter ca 50 minuter med buss (ett byte) så regnade det ganska mycket, tur vi har regnjackorna med oss. Vi skyndade oss in, men blev ändå skapligt blöta. Tur jag hade foppatofflorna så det spelade inte så stor roll med vattnet som sipprade mellan tårna. ;-)
Vet inte hur länge vi gick där, men LÄÄNGE är en bra gissning. ;-) Vi drog ut lite extra på tiden oxå eftersom det verkligen kom en regnskur. En sån skur med stort S. Jösses vad det vräkte ner. Det hade räckt att stå ute 15 sekunder för att bli dränkt typ. Mysigt värre. Det avtog till slut så vi tog oss därifrån, över vägen och in på köpcentrat.
(tog bilden på väg därifrån, därav att det är mörkt)
Där visade Katarina oss en bra klädaffär med riktigt bra priser och lite roliga kläder. Shoppade loss en del där oxå, tyckte det var skoj att hitta lite kläder för en gångs skull. Jag handlar typ aldrig kläder... Tror det blev nån stans mellan 800 och 1000:- totalt. Då fick jag (risk att jag glömmer nått här) 2 långärmade tunna tröjor, en polo i samma sköna material, 2 skjort-blusar med kort ärm, 1 väst-blus, 1 par byxor, 1 2-delad mysoverall.
Sen blev det lite andra affärer + ett litet "lunch-stop" som kanske inte var lunch enligt mitt register, men mätta blev vi av nån konstig anledning. ;-DD  Katarina sa att vi bara måste smaka dom salta kringlorna! Sagt och gjort, och så tog vi en varmkorv oxå.
Katarina demonstrerar hur man äter... ;-DD
Här sitter vi och samlar ihop oss innan det var dags att ta bussen tillbaka. Både Katarina och Anna-Lena passade på att köpa ett set med resväskor, det var superbra pris! Skulle kunna vara så att vi behöver använda dom på hemvägen oxå, men den diskussionen tycker jag vi utelämnar just nu. ;-)
Hittade ett par bekväma skor faktiskt, hade ju lite dåligt med det med mig.
Vi tog oss tillbaka till hotellet och lämnade av våra fynd och tog oss rätt snabbt ut igen för att äta lite kvällsmat. Klockan började bli mycket. Det blåste lite men inget regn - som tur var. Vi såg dock blixtar på himlen en bit bort (räknade till ca 5km) så det åskade tydligen rätt bra nån stans. Vi hamnade på Bubba Gump Shrimp någonting. Ni vet Gump som i Forest Gump! Allt där inne var gjort med tanke på just Forest Gump! Skoj faktiskt. Vi åt räkor och pommes frittes. Det var 4 olika sorters räkor och lite dip till. Som tur var delade vi en portion. Katarina hade ätit där förut och visste ungefär vad som förväntades. Vi hade tänkt oss efterrätt men ingen orkade så vi får gå tillbaka dit en annan dag för att testa dom.
När vi gick hem regnade det igen. isch...
Gick till våra rum och botaniserade i våra fynd och packade om lite. Passade på att dumpa alla onödiga förpackningar, dom behöver vi inte släpa med oss hem tyckte vi.
Har ett par kort från bussturen i onsdags från flygplatsen till vårt hotell..
Regn regn regn som ni ser.
Och här är en korsning vi passerade som rätt tydligt visar det blöta.
Flyter på rätt bra där. ;-)
Wow, nu är klockan 06.40.
Frukosten har öppnat, man kanske skulle gå ner och äta lite? tsss...
Anna-Lena kom just med ett väldigt dåligt förslag, att vi skulle göra en videodagbok. Daaah, skulle inte tro det! ;-DD Hon har nämligen hittat en liten billig videokamera som hon siktat in sig på. Verkar skitbra! (Flip Camera ifall pappsen läser detta, det var bra pris. Har inte hittat nån Canon av dom modeller som du ville att jag skulle titta på)
Nä, ett par bananer får det bli nu så äter vi senare, är liiiite seg - undra just vad det kan bero på. (eller nä, det undrar jag inte)
Idag blir det en lugn fm och sen går vi på mässa på eftermiddagen skulle jag tro. Vi såg föresten dom första 4 svenskarna igår. Det var när vi hämtade ut våra biljetter till CHA som vi sprang på dom. Kanske blir fler idag, men garanterat på söndag när CHA börjar.
Då ska vi se om det går att få ut det här på bloggen, det tar ett tag att skriva. Har blivit distraherad ett par gånger av vädret på TVn som står på. (kom på att vi har TV..hehe) Tyvärr ser det inte så himla lovande ut om man ska tro prognoserna... trist.
Kram på er där hemma så kanske det kommer mer rapport ikväll.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Skoj att få höra om allt + se foton! Och vädret... Tja... Men ni är ju ändå i USA!!! Det kan inget väder i världen ändra på! :-D

Postat av: Elwa

Oj oj, såna fina prylar han Holtz släpper på mässan... Lisa - shoppa! Jag vill ha det och det och det och... so on. Längtar efter er rapport! Ha så kul! Kram/Elisa

2010-01-22 @ 21:48:56
URL: http://elwa.se/galleri

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback